Heaven of Chaos!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ќе го претворам замокот у штала среде огнови и камења.

Мојот рај би бил едно возење на харли дејвидсон по хаотичната главна улица на некоја метропола.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Ke zemam nekoj eeeeepten debel policaec i ke go legnam na zemja pred motorot.

Moj raj bi bil oooogromen club so mnooogu moken trance/drum n bass so najkul luge sto ke trae i trae i trae....

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
И ќе ви снема струја!

Мојот рааааааај.......си седам дома пред ТВ со друштво и ругаме се шо ќе испадне на златниот наш мал екран...

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
че ви цркнит тв и после че ви снема струја

мој рај би било Длабоко под земја само темница и темница

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
abe da dade gospod cel zivot da vi rastat cvechinja da vi e se rozevo u zivotot ama bash se pochnuvajchi od oblekata :pos: :pos: :pos:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
CopyOfDeath напиша:
че ви цркнит тв и после че ви снема струја

мој рај би било Длабоко под земја само темница и темница

Ќе ве заразам сите со кокошкино слепило :pos:

Мојот рај би бил помеѓу ѕвездите некаде на другиот крај на универзумот сам со ѕзвездите и тишината....

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Toreador напиша:
Ќе ве заразам сите со кокошкино слепило :pos:

Мојот рај би бил помеѓу ѕвездите некаде на другиот крај на универзумот сам со ѕзвездите и тишината....
Ќе ти ја рокнам до даске Black Sun Empire & Noisia - Hideous и коа ќе фрсне тој басот ќе ти ја уништи тишината сосе свемир и ѕвезди :pos:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
MarthaGraham напиша:
Ќе ти ја рокнам до даске Black Sun Empire & Noisia - Hideous и коа ќе фрсне тој басот ќе ти ја уништи тишината сосе свемир и ѕвезди :pos:
Mnogu si losa ebago :pos: :pos: :pos: ama sega treba da pisuvas kako tebe bi ti izgledal tvojot raj

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
А да.. мојот рај.... на најпрекрасната плажа на светов да лежам и некој цело време да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
MarthaGraham напиша:
А да.. мојот рај.... на најпрекрасната плажа на светов да лежам и некој цело време да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња
Posle nekoe vreme ke otkries deka maserot e grd debel vlaknest 45 godisen muz koj nemal sex veke 10 godini a vo koktelot ima apce za uspivanje :pos:

Mojot raj bi bil vo pariz vo restorantot na vrvot na ajfelovata kula so licnosta koja ja sakam :je:

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Toreador напиша:
Posle nekoe vreme ke otkries deka maserot e grd debel vlaknest 45 godisen muz koj nemal sex veke 10 godini a vo koktelot ima apce za uspivanje :pos:

Mojot raj bi bil vo pariz vo restorantot na vrvot na ajfelovata kula so licnosta koja ja sakam :je:
Ќе ти се деси 9/11 :pos:

Мојот рај - на огромна журка со најдобрата музика, супер расположени луѓе, сите голи и пијани насмеани играат цело време и никој никад не се уморува :pos:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Toreador напиша:

Ке го натерам готвачот да ви дае расипано јадење....
А на личноста која ја скаш ке и кажам дека си геј или стрејт....зависи од полот на личноста....:)

Мојот рај би било едно поле пуно говеда.....И сите тие да имаат пролиф....
Ај јас апетит за колачиња....

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Да ти стане апетитот за пролив.
А мојот рај јас да сум дебелиот, грд и влакнест 45 годишен муж кој секс немал 10 години, а MarthaGraham да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
gOJDO напиша:
Да ти стане апетитот за пролив.
А мојот рај јас да сум дебелиот, грд и влакнест 45 годишен муж кој секс немал 10 години, а MarthaGram да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња
Ќе ти изиграм еден леп денс за да се напалиш како гојдо:pos: , у клучниот момент ќе се претворам од згодна масерка во жаба крастача, ќе ти рипнам во коктелот и ќе се задавиш :pos:

Мојот рај, да бидам JC Denton и да влезам и да ја одиграм во живо Deus Ex :icon_lol: (појаснување - се работи за PC игрица)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
MarthaGraham напиша:
Ќе ти изиграм еден леп денс за да се напалиш како гојдо:pos: , у клучниот момент ќе се претворам од згодна масерка во жаба крастача, ќе ти рипнам во коктелот и ќе се задавиш :pos:

Мојот рај, да бидам JC Denton и да влезам и да ја одиграм во живо Deus Ex :icon_lol: (појаснување - се работи за PC игрица)
I koga ke dojde Deus Ex 2 jas ke gi viknam templarite protiv tebe i ke ti haknam vo tajnoto mesto ke te napraam patos da ne se poznaes. Plus ke si stavam agumentacii za sila i otrov pa ke te tepam pak :D

Mojot raj bi bil da bidam nekoe epten jako elfishte vo Gospodarot na prstenite i da imam sex so gladriel I arwen vo isto vreme :je:

Kajgana Shop

На врв Bottom