HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Го претераа со овие картиве give your C'thun..

NA 26th and EU 27th

"The basic card nerf announcement will be made close to the Old Gods release." - Ben Brode, from his streaming earlier yday.

Ваљда ќе кажат и за нерфовите во четврток на стримот.

Кој си плати? Кој колку голд има? :D

Ќе дочекам сите карти да ги спојлнат па во зависност од тоа ќе потрошам 3к или 4к голд на пакови.
А и плус имам 6x Force of Nature, pls blizzard nerf that card :D

Ја имам накај 5000 голд, кои планирам да ги потрошам за бустери. Дали ќе вложам и реални пари зависи делумно од остатокот од картите што ќе ги покажат, ама воглавно од нерфовите на постоечките карти, што би требало да покаже во која насока планираат да ја тераат играта.

Јас имам 7800 до тогаш 8000 ке соберам ке ги мавнам сите за бустери шо ги ебам

Ја имам голд 0 (го трошам на арена),ама затоа имам10.000 даст а немам направено disenchant на ниедна повредна карта.Па би требало да направам едно 20.000 даст.Се надевам дека ќе ми бидат доволни за неколку посериозни декови.Ептен се навлеков на аренава неможам голд за лек да соберам а ко ќе ми текне порано во било кое време имав 5000-6000 :toe:

Сеа во новиот формат освен картите од накс кои други карти нема да можат да се играт?

Да не сте грешка?Мислам дека Наксрамас ќе се игра во стандард заедно со Класик и Гоблин вс Гномс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom