B
beaverknight
Гостин

Го чекам моментот коа ќе си пуштам Pyroblast у фаца...
Добра карта напраиле за Тролден видеата, нема што.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа. Интересно е што има RNG играта, ама не треба да претеруваат, сепак треба да е и компетитивна...Сеа приметив дека го има зборот Random два пати во картата![]()
![]()
Искрено, треба некои карти да ги забранат од компетитив плеј, оваа е дефинитивно една од нив.Па тоа. Интересно е што има RNG играта, ама не треба да претеруваат, сепак треба да е и компетитивна...
Искрено, треба некои карти да ги забранат од компетитив плеј, оваа е дефинитивно една од нив.
Се сеќавам на почетокот од 2014 кога се играа Fight Night's и кога Nat Pagle беше at the end of your turn, место at the start, пошо партиите се решаваа у први 4-5 потези од што беше рнг јака карта, решија да ја банираат од турнирот.
Јесте да е кард гејм, рнг мора да има, ама карти од типот како Brawl, Sylvanas и не знам што таму остало рнг, не треба да бидат дозволени у турнири со по суми од 6 цифри.
At the end of the day... esports...
Ќе се води по текстот на картите, а хекс не може на херој.Се паѓа рандом Hex и се паѓа рандом таргет некој од хероите. Што се дешава тогаш?
Се паѓа рандом Hex и се паѓа рандом таргет некој од хероите. Што се дешава тогаш?
Или пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе дековиИнтересна карта што би требало да го завземе местото на Др.Баланс во 7 мана слотот во Хендлок и Ренолок дековите. Во комбинација со Shadowflame се добива моќен board clear што ќе кошта 7 мана и 4 лајф, ако немаш Twisting Nether или не можеш да чекаш уште еден круг. Друга примена може да биде со Siphon Soul, што значи дека уништуваш минион по избор за цена од 3 лајф.
Ќе се користи само у Варлок дековиИли пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе декови![]()
Или пак со Mage со Flamestrike,ја чистиш цела маса и имаш 7-7 минион.Како и да е интересна е картава и мислам дека ке се користи во повеќе декови![]()