HearthStone

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

За мене Healbot е боље карта од оваа.
Епа Healbot ќе го нема веќе, па му смислуваат замени. Мораа да се надокнади некако недостатокот на лечење. Само што ептен го исфорсираа во Паладин.

B

beaverknight

Гостин
Healbot replacement?
Најверојатно не, ради тоа што е ептен situational, добра е против flood/aggro decks и тоа е тоа, катастрофална против Freeze Mage.
Не верувам дека ќе имаме некоја token meta у constructed за да биде играна картава.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
^^
Да,заборавив дека Healbot нема да го има во стандард но како и да е картава не е ништо посебно.Не дека е многу лоша ама не е ни добра.Мислам дека со новава експанзија ке видиме уште неколку Heal карти.

B

beaverknight

Гостин

Досадно...
Прво нешо што ми иде на памет е Rouge, Tempo Mage...
Ќе ја замени
у метата :D

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Ај некој ако е разбуден во овие утрински часови нека проба дали може да ја пушти играва на андроид,два часа кај мене има некој проблем,не можам да се конектирам.Мене ми се има сјебано нешто или кај сите е исто?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Ај некој ако е разбуден во овие утрински часови нека проба дали може да ја пушти играва на андроид,два часа кај мене има некој проблем,не можам да се конектирам.Мене ми се има сјебано нешто или кај сите е исто?
Mene I od pc ne mi ja pusta. Me pokazuva offline.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
у пм нека иде,не ми пропаѓа кафево :mad:.
Сега читав по нетов и веќе неколку часови има проблем.
Сум станал тежок зависник на ХС,ми треба многу брзо една Арена или готов сум:angel:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
у пм нека иде,не ми пропаѓа кафево :mad:.
Сега читав по нетов и веќе неколку часови има проблем.
Сум станал тежок зависник на ХС,ми треба многу брзо една Арена или готов сум:angel:
Играј арена на америчкиот сервер :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Уште е офф. Ајде да им покажеме на американците како се игра :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Ајде бај бај Маексна,Сталази и Феугени,Барони пичке материне.Фала богу да напраат нешо добро за тие шо не фрлаат пари на играва.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ајде бај бај Маексна,Сталази и Феугени,Барони пичке материне.Фала богу да напраат нешо добро за тие шо не фрлаат пари на играва.
Ја уште на почетокот ги делитнав овие освен браќава Сталаг и Фјуген.Маексна,Барон и мурлокот отидоа во неповрат :icon_lol:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.377
Поени од реакции
28.511
Со што класа у таверната бравлот го играте ?/
Ја со Паладин само 2 пати изгубив и тоа од Вориор и од Прист . Мејџовите не се нешто посебно за бравлов.

B

beaverknight

Гостин
Со што класа у таверната бравлот го играте ?/
Ја со Паладин само 2 пати изгубив и тоа од Вориор и од Прист . Мејџовите не се нешто посебно за бравлов.
Shaman, со Far Sight и Ancestor's Call, Мalygos, плус нешто римувал и некои демиџ спелови, и остали 7+ минионс.

Kajgana Shop

На врв Bottom