Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Штом ти излегува failed имаш згрешено username или password.

Штом ти излегува failed имаш згрешено username или password.
И јас така мислев ама отидов во Lost password? ми ги испратија по маил
тогаш можев да влезам сега не можам сега ниту маилот не ми го прифака

И јас така мислев ама отидов во Lost password? ми ги испратија по маил
тогаш можев да влезам сега не можам сега ниту маилот не ми го прифака

Напрај си нов маил на yahoo, и регистрирај се наново, шо да ти речам...

Значи уште една недела да чекам :nesum:

Абе ја добив тим пред едно 2-3 дена и сега понудив на 3 играчи трансфер во мојот тим, ама од каде да знам дали ќе дојдат или кога ќе дојдат?! Иначе тимот ми е Куманово Јунајтед и сум во 4.1 лига

Абе ја добив тим пред едно 2-3 дена и сега понудив на 3 играчи трансфер во мојот тим, ама од каде да знам дали ќе дојдат или кога ќе дојдат?! Иначе тимот ми е Куманово Јунајтед и сум во 4.1 лига
Има кај што нудиш за играчот, во кој ден, сат и минута му истекува рокот.

Хахаха...лоол Тенкс.. Се е ова Оф Топик ама ај..
Него пријателска за Лиценца сеа треба да закажам ама само у среда не може.. да ти еам среќата..

Хахаха...лоол Тенкс.. Се е ова Оф Топик ама ај..
Него пријателска за Лиценца сеа треба да закажам ама само у среда не може.. да ти еам среќата..

Може да закажеш секој ден до среда, а во среда се играат пријателски. :)

Абе можда ти се здосади од давање помош ама да ми кажеш само дали првиот оди во лига погоре и само 2-те последни одат во лига подолу?

Абе можда ти се здосади од давање помош ама да ми кажеш само дали првиот оди во лига погоре и само 2-те последни одат во лига подолу?

Вака: Има многу четврти лиги. Половината од победниците со повеќе бодови и подобра гол разлика одат директно во трета лига. Другата половина игра квалификации со петтиот или шестиот од некоја трета лига.

Во секоја лига седмиот и осмиот отпаѓаат неминовно, а петтиот и шестиот играат квалификации за опстанок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom