ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ХЕТРИК ЗА СИТЕ ПОЧЕТНИЦИ
Еве ја ке ти објаснам односно ке ви објаснам на сите подетално

Вака прво ке ги ставам сликите и според тие ке ви објаснам се што како
Преглед:
Таму може да си видите на кое место сте и како се рангирани вашите играчи по мечот горе десно и кој натпревари ке се играат следната недела со кликање на лигата ваша IV.5 во случајот
Трансфер листа:
Тука можете да видите што сум направил значи кога ке сте во можност да барате играчи ке одите таму и како што сум направил јас на пример еве ке барате напад идете вештина напад добар-одличан на пример...за почетниците ДОБАР да бараат

...или Плејмејкинг исто ДОБАР

...потоа одите наредна 2 часа избирате каде мислите во кој регион ке има таков и готово....
Гледајте да земете млад играч 17 18 или 19 години
Играчи:Таму можете да видите кој се вашите играчи и на што треба да се орјентирате дали напад одбрана или средина и со таа цел да наместите формација
Тренинг:
Многу важнен дел од Хетрикот таму можете да наместите што сакате да тренирате...секоја недела по еден трененг односно напредување на играчите
Мечеви:
Еве ти Жикс идеш како што е кај мене Партизан-Јунајтед-
НАЛОЗИ!
Па после напреднија флеш верзија или како ви е на Македонски и во зависност од тоа како кој играч игра си ја местите формацијата
Пронаџи
или кај вас Search
има 5 6 места и во секое место ви пишува што треба да барате

...така да на пример барате клуб идете Мкд.Партизан и ви го дава горе десно

или играч го пастирате ИД-то во местото за ИД-барање на играч и исто така ви го дава горе десно

.
Овде ги гледате најосновните работи прво знам дека на повеќето ви е на Англиски мене ми е на Српски мислам дека ке се снајдете....
вака
Стадион:За почетниците не е тоа

.....таму може да го надоградите стадионот не брзајте прашајте овде ако сакате да надоградите
Буџет:
Таму гледате како стоите со пари и дали сте во можност да купите играч
Изазови или Пријателски:
Таму гледате ако некој ве предизвикал на пријателска или слично
Понуде и Достигнувања-НЕПОТРЕБНИ
Идеме сега следен чекор Алати или Tools
Најважно во алатките е трансфер листа и местото за пронаоѓање на некој тимови играчи и слично
А да исто така заборавив опцијата најгоре мој Хетрик...таму може да си смените име на тимот и слично лични информации...ама мислам дека тоа не е многу важно
Фуф се изморив од постов:nesvest:
СРЕЌНО!...ако е нешто нејасно прашајте тука или мсн
имате во профил
Fantom_оh,Macedonian,ВикторГГ се исто така внесени во оваа игра можете и нив да ги прашате