Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Коа ќе ја завршиш менаџер лиценцата, со парите купи солид тренер со poor водство, па две крила, и играј ги најјаките за почеток во лига, а послабите во пријателски, за да добијат тренинг сите. :)

што го лажеш детето...прво смени си тренер па купи двајца напаѓачи по можност три со напад-добар и купи еден средина....играј 3-4-3 формација и гази се пред себе...gospodin

што го лажеш детето...прво смени си тренер па купи двајца напаѓачи по можност три со напад-добар и купи еден средина....играј 3-4-3 формација и гази се пред себе...gospodin

За почетник му е најдобро со 4-4-2, и со две истурени крила.

има некој заинтересиран за пријателска млади на Илинден? :) на 2ри Август се игра... ?

Најрано на 6 август може да закажеме. Предизвикај ме ти, тимот ми е Chelsea Ohrid, во IV.28 сум, оди во младинска, види го голманот, и то.

i mene vo sabota mi zavrsuva prijavuvaneto :vozbud:
arno ama vo italia se registrirav taka da ke se vidime vo ligata na sampionite za desetina godini :salut:

Најрано на 6 август може да закажеме. Предизвикај ме ти, тимот ми е Chelsea Ohrid, во IV.28 сум, оди во младинска, види го голманот, и то.

Не можам ја на 6ти имам утакмица у лига, млади. :( некој друг?

Каква победа над меурчиња....по прво полувреме губев 0-3....и после 5-3 на крај...закон мотц играв и сега ми е полесно со оваа победа планирам да се вклучам во битката за освојување на 1-то место:)

а, да ми кажите на мсн шо како да напрам, бидејќи вака не можам да напрам све, а и не гледам овде како да сменам формација..... :)

ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ХЕТРИК ЗА СИТЕ ПОЧЕТНИЦИ

Еве ја ке ти објаснам односно ке ви објаснам на сите подетално:)
Вака прво ке ги ставам сликите и според тие ке ви објаснам се што како:)
59190610pn4.jpg

Преглед:
Таму може да си видите на кое место сте и како се рангирани вашите играчи по мечот горе десно и кој натпревари ке се играат следната недела со кликање на лигата ваша IV.5 во случајот

53053604ve6.jpg

Трансфер листа:
Тука можете да видите што сум направил значи кога ке сте во можност да барате играчи ке одите таму и како што сум направил јас на пример еве ке барате напад идете вештина напад добар-одличан на пример...за почетниците ДОБАР да бараат:)...или Плејмејкинг исто ДОБАР:)...потоа одите наредна 2 часа избирате каде мислите во кој регион ке има таков и готово....
Гледајте да земете млад играч 17 18 или 19 години:)

50818702qy7.jpg

Играчи:Таму можете да видите кој се вашите играчи и на што треба да се орјентирате дали напад одбрана или средина и со таа цел да наместите формација

63510646ix1.jpg

Тренинг:
Многу важнен дел од Хетрикот таму можете да наместите што сакате да тренирате...секоја недела по еден трененг односно напредување на играчите

70406591ys9.jpg

Мечеви:
Еве ти Жикс идеш како што е кај мене Партизан-Јунајтед-НАЛОЗИ!

42197714si1.jpg

Па после напреднија флеш верзија или како ви е на Македонски и во зависност од тоа како кој играч игра си ја местите формацијата:)

20206119lo6.jpg

Пронаџи:) или кај вас Search

има 5 6 места и во секое место ви пишува што треба да барате:)...така да на пример барате клуб идете Мкд.Партизан и ви го дава горе десно:) или играч го пастирате ИД-то во местото за ИД-барање на играч и исто така ви го дава горе десно:).

Овде ги гледате најосновните работи прво знам дека на повеќето ви е на Англиски мене ми е на Српски мислам дека ке се снајдете....
вака

Стадион:За почетниците не е тоа:).....таму може да го надоградите стадионот не брзајте прашајте овде ако сакате да надоградите

Буџет:
Таму гледате како стоите со пари и дали сте во можност да купите играч

Изазови или Пријателски:
Таму гледате ако некој ве предизвикал на пријателска или слично
Понуде и Достигнувања-НЕПОТРЕБНИ:)

Идеме сега следен чекор Алати или Tools

Најважно во алатките е трансфер листа и местото за пронаоѓање на некој тимови играчи и слично

А да исто така заборавив опцијата најгоре мој Хетрик...таму може да си смените име на тимот и слично лични информации...ама мислам дека тоа не е многу важно:)

Фуф се изморив од постов:nesvest:

СРЕЌНО!...ако е нешто нејасно прашајте тука или мсн
имате во профил
Fantom_оh,Macedonian,ВикторГГ се исто така внесени во оваа игра можете и нив да ги прашате:)

Знае ли некој играч во младинска ако на пример кај мене двајцата најдобри ми прават по петипол ѕвезди колку ке прават во прв тим

Знае ли некој играч во младинска ако на пример кај мене двајцата најдобри ми прават по петипол ѕвезди колку ке прават во прв тим

Ако ти се дадени заедно со младинската, све ќе им е катастрафално, а еден скил ваљда слаб... Сите дадени под дифолт со младинска се дупки.

Ако ти е од скаут, некаде меѓу недоволен и просечен... поголема шанса е да е недоволен...

Почекај точно една недела, ако уште нема, пиши пак.

мене ми помина една недела во сабота и уште ништо сега не можам ниту да се логирам ми излегува Failed

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom