Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Ако немаш јака кондиција кај играчите, наместо да губиш од нормален тренинг и да тренираш само кондиција, мавни 20% додека не дотуркаат до одличен 70-80% од играчиве... јас тренирам 10.
Абе тренирав 20% ама нешто почна да ми пага TSI

се регистрирав, Beware, Karaorman FC is incoming. :)

Не, ја сум “Рамбо“, сам против светот, не сум под ничија капа. :) Иначе сум 3.15 лига. И примив гол од лидерот на табела у 6 минута. Ќе ме здрват. Очекувам после среда покани за пријателски... орајт?

Ке те предизвикам:)hehe

Доброволец за пријателска младинци во првиот можен термин?

2-5 против Фцу играв пик 3-4-3 сега се фокусираме за во среда купот тежок противник ке имам да се надеваме дека ке пројдам

абе, да ми кажеше некој како се игра ова.... з'ш малце не им е средена страницава, мислам во прегледност, па да ми кажеше некој кај да прочитам како се игра, или да ми каже како се игра. :)

абе, да ми кажеше некој како се игра ова.... з'ш малце не им е средена страницава, мислам во прегледност, па да ми кажеше некој кај да прочитам како се игра, или да ми каже како се игра. :)

Оди од главното мени(кое се наоѓа лево) на Help. Па од хелп, на десниот дел на екранот ќе најдеш game rules. Тоа е пожелно да се прочита се`. Знам дека е многу, ама полека полека... :helou:

Se registriav i jas , ama sega treba edna nedela da cekam za timot??? kako da pocnam?? neka kaze nekoj od iskusnite igraci :)

Коа ќе ја завршиш менаџер лиценцата, со парите купи солид тренер со poor водство, па две крила, и играј ги најјаките за почеток во лига, а послабите во пријателски, за да добијат тренинг сите. :)

Еве и ја сеа се регистрирав ама тим за една недела. Ич не ми се чека, ама тоа ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom