Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
runBABYrun напиша:
нешто многу ја фалите игрицава вчера се зачленив и чекам тим да ми дадат а ако може да прашам во која лига ќе почнам да играм?
Најверојатно во петта, ама не ја исклучувам можноста и во четврта да почнеш, поради што има и таму тимови без сопственици...

Според IP адресата те сместува во Македонија? А зошто би сакал да играш во друга земја?

ми дадоја тим ама барам веќе 1 саат и не можам да најдам каде можем да им заменим формација на играчиве! и барам помош од вас?

Ќе си инсталираш флеш, ќе одиш во Меч налози, па во напредна флеш верзија и фураш. :)

lele masala me raduva i tuka ima lo hattrikasi
:)

Ако има некој за пријателски нека ме побара. Makpetrol се викам. Тимот се вика Макпетрол де... :)

Ја пак ќе се враќам у 3та лига сеа. Иначе за тие шо не знаат, прогласен сум за пацер на годината. :helou:

Macedonian напиша:
Ја пак ќе се враќам у 3та лига сеа. Иначе за тие шо не знаат, прогласен сум за пацер на годината. :helou:
:pos: Пацериште... а ја треба све до крај да тепам за да останам у трета... многу погадна била трета лига од што очекував... Мацедониан у пријателски по 5 гола ми дава, а он е 4 лига ја трета... :)

sulc1 напиша:
lele masala me raduva i tuka ima lo hattrikasi
:)

sulc1-VOJVODA, овде е Fantom-GIGANT, тој шо ги пишуваше коментаторските бисери за на мактрик... поздрав друже...

П.С. Коки честито сапортер, си го заслужи :pos:

Викторгг напиша:
:pos: Пацериште... а ја треба све до крај да тепам за да останам у трета... многу погадна била трета лига од што очекував... Мацедониан у пријателски по 5 гола ми дава, а он е 4 лига ја трета... :)
Абе Викторгг кој тим си ти и ти ли си меѓу пацерите :):)...

Иначе јас сум 4.5 лига сега за сега 3 бода зад 2-от добро ми иде ке останам уште една година во 4 ама после:zlo:

Била Бонг напиша:
Абе Викторгг кој тим си ти и ти ли си меѓу пацерите :):)...

Иначе јас сум 4.5 лига сега за сега 3 бода зад 2-от добро ми иде ке останам уште една година во 4 ама после:zlo:
Не, ја сум “Рамбо“, сам против светот, не сум под ничија капа. :) Иначе сум 3.15 лига. И примив гол од лидерот на табела у 6 минута. Ќе ме здрват. Очекувам после среда покани за пријателски... орајт?

Абе некој да каже колку треба да се трнира кондиција и кој колку тренира во проценти

Абе некој да каже колку треба да се трнира кондиција и кој колку тренира во проценти
Ако немаш јака кондиција кај играчите, наместо да губиш од нормален тренинг и да тренираш само кондиција, мавни 20% додека не дотуркаат до одличен 70-80% од играчиве... јас тренирам 10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom