Hard Rock

Член од
24 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Reopening na zimska sezona na Hard Rock..
Jas si ostanav doma. :tv:
Impresii od vecerta? Sto propustiv?! :raz:

Член од
30 октомври 2007
Мислења
18
Поени од реакции
1
najdobriot club vo gradov prodolzuva so super zurkite,zeska atmosfera,za razlika od noviov colosseum koj e nekako dosaden i nema magija.
Se pokaza deka e soodveten duri i za jazz svirkite sto se odrzaa minatiot vikend. dobiv vpecatok deka e vistinskoto mesto sezonava,i e eden od klubovite sto ke go posetuvam.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
местото е топ, ама пред врата има по 200 луѓе што чекаат, а тоа ич не ми се свиѓа, и кога има гужва на врата не ни застанувам...

K

**KukLi4ka**

Гостин
Hard Rock e zakon!Top narod...top muzika..top atmosfera!...najdobriot club u gradot..definitivno!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
на 14.02 иде Виклер Скај ...

150-че, на врата.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
00:30 е офишл, ама Виклер најверојатно накај 01:00 ќе почне, додека се наполни.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.661
Поени од реакции
48.747
Неам со кого, сите ме шитнаа, му неам пропуштено коцерт до сеа, што сам кога настапувал, што со Ајзак и Тимбе, али овој пат ќе ми извини.
А жал ми е ептен, гарант ќе промовира многу од новиот материјал денес, партали ќе биде, плус и Тимбе гарант е уште во Скопје од вчера, бајаги сигурен сум дека ќе биде изненадување.. :'(

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Неам со кого, сите ме шитнаа, му неам пропуштено коцерт до сеа, што сам кога настапувал, што со Ајзак и Тимбе, али овој пат ќе ми извини.
А жал ми е ептен, гарант ќе промовира многу од новиот материјал денес, партали ќе биде, плус и Тимбе гарант е уште во Скопје од вчера, бајаги сигурен сум дека ќе биде изненадување.. :'(
Тимбе не е у Скопје. Денеска имаат церт со Ајзак у Србија :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Кељавиот ДиЏеј денес(сабота) на диско селекшн распали со миксовите. Одамна не сум слушал нешто така добро. Као му е името? :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кељавиот ДиЏеј денес(сабота) на диско селекшн распали со миксовите. Одамна не сум слушал нешто така добро. Као му е името? :)
DJ Dela ...

ваљда :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146

Петок, 04 јуни 2010 во 23:30 - Офиијално отварање на летниот клуб Хард Рок оваа сезона..
Урбан подиум .. за урбани фаци.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Синоќа беше одлично :) Само што Чваре и Бугимен имаа некакви краткотрајни фрки со миксетите.

Оваа недела Елитни Одреди повторно доаѓаат во Скопје по иницијатива на обожавателите.

Почеток: 00:00.
Карти во претпродажба по 200ден. На врата 300.

За резервација на сепаре со флаша контакт со менаџерите на настанот на Фејсбук.

Kajgana Shop

На врв Bottom