Hard Rock

• Креатор на темата Креатор на темата *PurePoison*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Reopening na zimska sezona na Hard Rock..
Jas si ostanav doma. :tv:
Impresii od vecerta? Sto propustiv?! :raz:

najdobriot club vo gradov prodolzuva so super zurkite,zeska atmosfera,za razlika od noviov colosseum koj e nekako dosaden i nema magija.
Se pokaza deka e soodveten duri i za jazz svirkite sto se odrzaa minatiot vikend. dobiv vpecatok deka e vistinskoto mesto sezonava,i e eden od klubovite sto ke go posetuvam.

местото е топ, ама пред врата има по 200 луѓе што чекаат, а тоа ич не ми се свиѓа, и кога има гужва на врата не ни застанувам...

Hard Rock e zakon!Top narod...top muzika..top atmosfera!...najdobriot club u gradot..definitivno!

на 14.02 иде Виклер Скај ...

150-че, на врата.

00:30 е офишл, ама Виклер најверојатно накај 01:00 ќе почне, додека се наполни.

Неам со кого, сите ме шитнаа, му неам пропуштено коцерт до сеа, што сам кога настапувал, што со Ајзак и Тимбе, али овој пат ќе ми извини.
А жал ми е ептен, гарант ќе промовира многу од новиот материјал денес, партали ќе биде, плус и Тимбе гарант е уште во Скопје од вчера, бајаги сигурен сум дека ќе биде изненадување.. :'(

Неам со кого, сите ме шитнаа, му неам пропуштено коцерт до сеа, што сам кога настапувал, што со Ајзак и Тимбе, али овој пат ќе ми извини.
А жал ми е ептен, гарант ќе промовира многу од новиот материјал денес, партали ќе биде, плус и Тимбе гарант е уште во Скопје од вчера, бајаги сигурен сум дека ќе биде изненадување.. :'(
Тимбе не е у Скопје. Денеска имаат церт со Ајзак у Србија :)

Кељавиот ДиЏеј денес(сабота) на диско селекшн распали со миксовите. Одамна не сум слушал нешто така добро. Као му е името? :)

32452_402106147865_844372865_4121206_6283203_n.jpg

Петок, 04 јуни 2010 во 23:30 - Офиијално отварање на летниот клуб Хард Рок оваа сезона..
Урбан подиум .. за урбани фаци.

Синоќа беше одлично (: Само што Чваре и Бугимен имаа некакви краткотрајни фрки со миксетите.

Оваа недела Елитни Одреди повторно доаѓаат во Скопје по иницијатива на обожавателите.

Почеток: 00:00.
Карти во претпродажба по 200ден. На врата 300.

За резервација на сепаре со флаша контакт со менаџерите на настанот на Фејсбук.

27804_1458591114453_1523652317_1124509_1557558_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom