Hannah Montana

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Хама монтана не ја гледаат младите туку децата земено предвид дека таргет група на серијата е 8-14 годишњаци и за нивна возраст е прилично добра пред се тие не приметуваат многу лоша глума и извештачени карактери.

Младите на целата земја се опседнати со ова девојче, кое очигледно поседува многу таленти.
нејзината серија, во која глуми поп ѕвезда се прикажува кај нас на а1 телевизија.
дали сте ја гледале?
што мислите?
никад не сум ја глеал-така да нишо не мислам.....она нека му ја мисли:smir:

Za 16 godishna mislam deka ima najbolje glas..Ama veke e stanata dosadna so serijata..se isto se desava :tapp:..Pesnite i se boljee..

Имам гледано, не знаат да глумат, не реална е ама знае да насмее така сабаалешки. Има смешни момент,сепак се вртат истите по многу пати.

интересна ми е серијава онака да те насмее
ја глеам само коа сум прва смена па после школо ме релаксира

Хана Монтана со Млади Бунтовници? Нема ни споредба , ви се молам
Хана Монтана е за деца под 7 години, не знам дали некој над 7 години ќе се осмели да каже дека ја гледа
Јас се осмелувам да кажам дека ја гледам и тоа редовно:pipi:.Колку да те релаксира тие 20 минути и да не мислиш на ништо друго добра е. Знае и доста добро да насмее некогаш. Плус на сето тоа Мајли си ја обожавам и како пејачка и многу нормално како женска така да не ја испуштам серијава

Хана Монтана со Млади Бунтовници? Нема ни споредба , ви се молам
Хана Монтана е за деца под 7 години, не знам дали некој над 7 години ќе се осмели да каже дека ја гледа

И јас се осмелувам да кажам оти ја погледувам по 10-15 мин. месечно. Аресе ме девојката. :pipi: Серијата е за деца.. така да само тие ги гледат сите епизоди и секој ден ја чекаат пред тв.

Поглупа серија здравје.

Ја стварно не сфаќам што е тоа убаво во дебилскава серија.

Dosadna e super i sto prekinaa da ja emituvaat.

Сестра ми ја гледаше кога ја даваа, и фрлив неколку погледи. Не ми се допаѓа толку, но девојчето ми имаше убав глас, некогаш знам да ја имитирам.
Не ми е серијава нешто посебно и не мислам да ја гледам доколку и понатаму се прикажува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom