Hannah Montana

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Младите на целата земја се опседнати со ова девојче, кое очигледно поседува многу таленти.
нејзината серија, во која глуми поп ѕвезда се прикажува кај нас на а1 телевизија.
дали сте ја гледале?
што мислите?

Epa opsednati sme normalno..koj ne ja saka miley cyrus ? ljubomornite =) aj pozz:back:

Вештачки хумор, вештачка глума, вештачка сценографија. Ама добро, мене ми е глупава, нормално е децата да ја сакаат.

Не ја гледам, не ми е интересна, баш напротив. А девојчето ми изгледа дека премногу го форсираат.
Ал знам во како беше со Ребелдевеј кога бев 5то, така да не и` замерувам на младинава, ќе и мине.:)

јас ја гледам чат пат кога ќе ја фатам, најмногу ми се допаѓа што серијата, односно актерите се весели, разиграни, зрачат со позитивна енергија а има и пристојна доза на хумор

Хана Монтана со Млади Бунтовници? Нема ни споредба , ви се молам
Хана Монтана е за деца под 7 години, не знам дали некој над 7 години ќе се осмели да каже дека ја гледа

Ja имам неколку епизоди гледано..
(несакам да бидам сфатена погрешна ама Мајли ми е некако антипатична)
сепак серијана си е приказна за себе...интересна е така баш тинејџерска,само некои работи ми се многу неповрзани..
исто така да наведам дека сакам повеќе серии што има 90% барем реалност, а оваа серија баш и ја нема

едит:
Хана Монтана со Млади Бунтовници? Нема ни споредба , ви се молам
Хана Монтана е за деца под 7 години, не знам дали некој над 7 години ќе се осмели да каже дека ја гледа
jaс се осмелувам да кажам дека ја имам гледано..:smir:

Продукцијата на серијава е Дизни.. па така да се знае на кој ќе му е интересна, а на кој нема.. имам гледано 2 епизоди и да бев неколку години помал мислам дека нон-стоп ќе ја гледав..

инаку не се слагам дека серијава е без веза и дека нема никој над 7 години што ја гледа.. :smir:

Супер е.....ама за 5-6 оделение!Неам нишо против серијата,ама некако детска ми е.

Досадна е ко утрински пролив на чучевац. Дури и од Боки е подосадна

нема врска дека е детска и дека само 7 годишни деца ја гледаат, јас би рекла дека ја гледаат сите кои во срцето се чувствуваат како деца, па како ги гледаме цртаните филмови, иако главно се наменети за мали деца.
разликата е што малите деца се полудени по Хана Монтана, сонуваат да се како неа, се облекуваат како неа, а јас на пример само ја гледам заради наведените причини во претходниот пост
бтв некогаш и мама ќе ја фатам како ја гледа :pipi:

море ако ја заберам таа....:zlo:

И јас имам нешто видено, не можете да кажете дека ова е за деца од 15 па натака, можда Мајли е тинејџерка во серијата, али ве молам, глумата, иритантноста според мене се за деца т.е некаде од 7 па до кај 13 години кои немаат појма од глума и од такви ствари...

Респект за девојчето, стварно ја направија ѕвезда и ја почитувам поради тоа, и нејзините прекрасни песни, на моја возраст е и стварно голем респект поради тоа. Ама глумата и е на најмало ниво, може и така треба да глуми во серијава... сепак ете за неколку месеци ќе биде и премиерата на филмот :pipi:

Еднаш ја имам фатетно и не е многу лоша има некои интересни инсерти ама не би губел време за тоа!

ке повратам...
а иначе има добар глас како за 16 годишна... потаму ке се надогради и можи ке биди dissent :):) ...
не ја гледам серијата.. (сфативте од погоре ) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom