Guild Wars 2

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
ako nekoj ja igra da kaze...dali vredi igrava ili use eden fail ke bide
Ен це софт не се заинтересирани за македонскиов пазар (или не се во можност да бидат).
Штом тие не се, мислам дека и ние не треба да бидеме заинтересирани за нивната игра.

не забегувајте, ако играва не вреди не знам што да кажам...
Прегледајте ревјуа, си ги исполни исчекувањата. Ја испробав и јас кај другар што ја зема, ненормално ми се свиѓаше (а и си ја исчекував веќе доста голем период)... Само прво ќе чекам да ми помине испитнава сесија, па после ќе си ја земам...

Епа вака, јас имав направено пре-ордер на дигитал едишн (околу 3400 ден.) и играм во моментов.
Според мене играва е закон. Многу е поинаква од која и да е друга ММО што сте ја играле. Супер PvP супер сторија и тоа со Dynamical Events го прави лвлирањето многу позабавно само ради тоа што нема пример: собери 10 од тоа и тоа или убиј 12 животни и слично.

За тоа што прашувате сите System Requirements само можам да ви кажам дека играва ви е CPU based така да ти треба добар процесор за да играш, со графики можеш лесно да се справиш.

Како и да е, јас ви ја препорачувам играва, бидејќи е предобра, знам дека сите велат дека ова е уште една "WoW - Killer" ама играва нема врска со WoW зошо во секој поглед е поинаква.

Епа вака, јас имав направено пре-ордер на дигитал едишн (околу 3400 ден.) и играм во моментов.
Според мене играва е закон. Многу е поинаква од која и да е друга ММО што сте ја играле. Супер PvP супер сторија и тоа со Dynamical Events го прави лвлирањето многу позабавно само ради тоа што нема пример: собери 10 од тоа и тоа или убиј 12 животни и слично.

За тоа што прашувате сите System Requirements само можам да ви кажам дека играва ви е CPU based така да ти треба добар процесор за да играш, со графики можеш лесно да се справиш.

Како и да е, јас ви ја препорачувам играва, бидејќи е предобра, знам дека сите велат дека ова е уште една "WoW - Killer" ама играва нема врска со WoW зошо во секој поглед е поинаква.

На кој сервер играш?

Глејте македонски армор хахах :D

gw001ts.jpg

Според доста ревјуа читам играва е доста добра и иновативна.

Да ги свртам прво сингл плеер игрите што сум ги пропуштил досега и обавезно ја зимам.

Ме интересира дали некој ја купил онлајн дигитално и дали ја наплаќаат во долари или во евра?

И Македонци на кој сервер се концентрирани?

Според доста ревјуа читам играва е доста добра и иновативна.

Да ги свртам прво сингл плеер игрите што сум ги пропуштил досега и обавезно ја зимам.

Ме интересира дали некој ја купил онлајн дигитално и дали ја наплаќаат во долари или во евра?

И Македонци на кој сервер се концентрирани?

Во долари е на официјалната страна. $59.99

Ај кој ира ова, нека каже дали е задоволен? Ми се скурчи вов, посебно ова срањево пандарија.
Ила ли добар гејмплеј, посебно во ПВП.

Ај кој ира ова, нека каже дали е задоволен? Ми се скурчи вов, посебно ова срањево пандарија.
Ила ли добар гејмплеј, посебно во ПВП.

Јас ја играв (прекинав пошто немам време), али гејмплејот е топ, PvP исто, можеш и цело време само PvP да играш во WvWvW (три сервери еден против друг на огромна мапа) а имаш и structured PvP кај што се игра 5 на 5 во мали арени, тогаш ти дава PvP опрема и оружја од 80ти левел и ти ги отклучува сите скилови и trait-ови за да си напраиш каков сакаш билд.
Само играва е многу заразна, цело време нешто има да се прави, посебно заради dynamic events. Значи нема класично квестање, па да ти здосади, него идеш у некоја зона, па налетуваш на евент, па после тој евент стартува друг, па друг, итн.. па идеш вршиш мисии од personal story (чист RPG елемент), па после идеш ако сакаш у PvP, па идеш да крафташ (одличен крафтинг систем) а притоа цело време за се што правиш добиваш exp (истражување, собирање ресурси, PvP, крафтање, вршење евенти, се ти дава exp). Tака да ја морав целосно да се откажам пошто по цели денови ја играв. Види малце и по нет, нема некој што се пожалил на играва, a на mmorpg.com е веќе некоe време убедливо на првото место.

Eве и две слики од PvP коа изградивме Omega Golem и одевме во напад на противничка тврдина (големот е player controlled, како и сите катапулти, ram-ови, казани со уље итн..). Исто така серверот што моментално води во поени добива одредени бенефиции и бонуси, кои влијаат на сите играчи што играат на тој сервер.

Attachments

• gw091.jpg
    gw091.jpg
    699,6 KB · Прегледи: 17
  • gw092.jpg
    gw092.jpg
    810,4 KB · Прегледи: 17

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom