- Член од
- 27 август 2012
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 28
Зошто, о зошто ми го кратиш успехот?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требале фиромско знаме и едноокиот да го стават имаш право, што е ова Канео ставање.Како не ставиле слика од СК 2014, мајку му, таква грандиозна убавина да се игнорира, ц ц ц ц...
Кои се исти гомна? Која пропаганда?Требале фиромско знаме и едноокиот да го стават имаш право, што е ова Канео ставање.
Исти гомна сте бе, џабе се обидуваш да шириш пропаганда...
Фак оф... ќе живее Македонија и покрај вашите желби. .!.Кои се исти гомна? Која пропаганда?
Не ги собирало на сликата маденцата од коњот на Аце, многу големи биле затоаКако не ставиле слика од СК 2014, мајку му, таква грандиозна убавина да се игнорира, ц ц ц ц...
Јас се надевам дека ќе живее и покрај вашите напори. Инаку, требало да размислат да стават слика со некој мотив од СК 2014 - тоа е, сакале ние или не, пореален приказ на денешна Македонија. Но, луѓето од Гугл се премногу фини. А и сакаат сајтот сепак да им личи на нешто - па нека е и само еден ден во годината.Фак оф... ќе живее Македонија и покрај вашите желби. .!.
Што народ македонски ќе беше ова, што сите се фатија за тие маденца од коњот...од толкава фонтана да ти оди погледот само во мудата не е баш на арноНе ги собирало на сликата маденцата од коњот, многу големи биле затоа![]()
Ja немам видено, така викаат. Не сум цапнат Скопје,а сигурно биле големи чим така велат, им верувам. Плодни сме Македонците, па такви ни биле и коњченцата веројатно.Што народ македонски ќе беше ова, што сите се фатија за тие маденца од коњот...од толкава фонтана да ти оди погледот само во мудата не е баш на арно![]()
Не признавам никаква честитка, се додека не го стават логото на www.google.gr