Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 5:07 да сум бил во собата иако е стар, би му ги извадил ѕврцките. Ете гледајте на посочената 5:07 кого во ДПМНЕ чуваат закачен на слика во главната зграда, и го викаат пали-гаси. поздрав.
ја не верувам дека стои ... ванчо михајлов се знае дека е на ВМРО ама бугарската ... и се знае дека е бугар ... постои ВМРО како партија и у бугарија шо нема веза со моменталнава кај нас ... која барем досега е најмакедонска. позз...
а да не е монтажа ова па со звуков некако ништо не се разбира соодветно некако ...
Дигресија...многу пати сум го сретнал зборот чувашко копиле, ама не знам што точно значи. Де ќе те молам...Овде сигурно има членови на ДПМНЕ ,ајде некој нека потврди или нека демантира за сликата на чувашкотото копиле![]()
Да ја откачам и да ти ја донесам... сум бил порано, сакаш верувај сакаш не верувај.Доказ дека си бил?А бе чоек дај некоја сериозна дебата час не правите бугари час антички македонци едно со едно не оди малку концетрација треба.Ние расчистивме со ненародните елементи во нашата партија а опозицијата кога ке расчисти
татарска дркотина , да ти биде полесно да разбереш.Дигресија...многу пати сум го сретнал зборот чувашко копиле, ама не знам што точно значи. Де ќе те молам...
Овде сигурно има членови на ДПМНЕ ,ајде некој нека потврди или нека демантира за сликата на чувашкотото копиле![]()