GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
abe ako imate ps2 ili psp zemete si ja i vice city stories, a liberty i vice stories gi nema za pc 100% a i nemaat namera da gi pravat.

Кој ти кажал дека Liberty City Stories за PC ја нема?! Баш вчера ја играв кај еден другар.

kako si ja igral ? so emulator ?
ili toa e ili nekoj mod si igral
sto posto sum siguren deka ne iskaca za pc

liberty city stories ја иам на псп и е иста со ГТА 3 за на пц. ист град, иста приказна, се исто...

ne e ista prikaznata drug protagonist e
za drugoto si vo pravo
sve e isto

Не, не ја играв со емулатор, баш за PC е, се е исто, само што имаат додадено некои карактери од Vice City да се шетаат по улица и неможеш да пишуваш cheats.

И нормално,ни на крај памет не ти текна дека можеби е мод?

Зашто додека јас се интересирав за Сан Андреас,имаше еден мод кој го додаваше цел Vice City во неа,а не па неколку ликови :)

Јас така се прелажав си ја купив Либерти Сториес...
Иста е како ГТА3
исти град...исти лик...исти мисии...исти коли...се е исто...не пронајдов ниедна разлика

Сичко е исто јас ги имам и Либерти сити и сан андреас нема разлика..

Абе луѓе вреди ли да се купи оваа liberty stories.

Ако имаш РЅ2, зашто да не. Добра музика има (на хип-хопот мислам) али се друго е исто, нема новости...

jas ja imam gta san andreas igrava e odlicna a ako sakate mozete dda kazete i jas ke vi gi dadam e ve samo edna za oruzje kjkszpj

Не вреди!
Ја копирав од локална мрежа ЖМК е
Наводно што ке се случело ако Черчил умрел кога го атентатирале!
Германци ја инвазираат америка ти си во улога на градежен работник!
и како секој Храбар Американец знаеш да ракуваш со билокакво оружје и можеш да убиеш се пред тебе!
патетична копија на Call of Duty 2!

Ако имаш РЅ2, зашто да не. Добра музика има (на хип-хопот мислам) али се друго е исто, нема новости...

ne ne najdobra e radio del mundo i toa na mafijata so klasicnite pesni double cleff fm :wink::wink:

Не вреди!
Ја копирав од локална мрежа ЖМК е
Наводно што ке се случело ако Черчил умрел кога го атентатирале!
Германци ја инвазираат америка ти си во улога на градежен работник!
и како секој Храбар Американец знаеш да ракуваш со билокакво оружје и можеш да убиеш се пред тебе!
патетична копија на Call of Duty 2!

brat ti za sto zboris ?
za fall of liberty ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom