GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Smert напиша:
A ne bese toa sostaven del od igrata pa treba da go otkljucis so nekoj kod?
Не бе брат, составен дел е но е скриен од самите производители по х причина, се активира по желба (ако си +18).

Нема кодови за овој мод !

Влатко_Русин напиша:
lol :pos2:

Не бе друже. Ти сигурно оние шо се Сторис ГТА ги мислиш за 4ка и 5ка. Ама не се. Тие се срање. Сеа да ја видиш 4ката, ќе се мрднеш. Игра шо ти се вика да видиш. Барај трејлери на јутуб, пиши ГТА 4 да видиш.

ја да дополнам само дека ако те мрзи да бараш на јутуб, доволно е да ја видиш рекламата на кока кола што е :helou:

Влатко_Русин напиша:
lol :pos2:

Не бе друже. Ти сигурно оние шо се Сторис ГТА ги мислиш за 4ка и 5ка. Ама не се. Тие се срање. Сеа да ја видиш 4ката, ќе се мрднеш. Игра шо ти се вика да видиш. Барај трејлери на јутуб, пиши ГТА 4 да видиш.

gta eden i dva se dvo dimenzionalni
gta3 (za na pc) = liberty city stories za na ps2 i psp
vice city stories e ista so vice city za na pc (istio grad e, a druga e prikaznata vo vc stories, ja iam na psp i so crnec se igra)
tie izglea gi 'smetat' tro dimenzionalnite i spored to najnovata ja krstile IV

leo напиша:
aj edno prasanje za vas sto ste ja svrtele da ve prasam kako ja pominavte onaa misija koga treba da go brkas na policaecon mislam deka toa e predposledna ako uste pamtite :D

POZDRAV!!!!!!!

go brkas cajkano toj tenpeni tamu kako se vikase zaborajf. ako ti odi mnogu brzo mani sifra za pobrzo da ti odi kolata i gemplejo. koj ja pominis prougata tamu kaj vozojte, vozis uste okolu 5-10 sekundi i bi trebalo da go pusti toj so se drzi za ona i ti ke go cekas so tvojata kola pod nego. posle ke treba uste malce da povozis i da go otepas i tolku.
ja neam igrano so godini. mi se zdosadi ko ja svrtiv sea cekam novata da izlezi

Не бе брат, составен дел е но е скриен од самите производители по х причина, се активира по желба (ако си +18).

Нема кодови за овој мод !

LOOOOOL +18 so ti e be tebe so ako e +18 koj go ferma toa pojdi vo internet klub i vidi ce vidis deka ja igraaat i deca od 5 godini

go brkas cajkano toj tenpeni tamu kako se vikase zaborajf. ako ti odi mnogu brzo mani sifra za pobrzo da ti odi kolata i gemplejo. koj ja pominis prougata tamu kaj vozojte, vozis uste okolu 5-10 sekundi i bi trebalo da go pusti toj so se drzi za ona i ti ke go cekas so tvojata kola pod nego. posle ke treba uste malce da povozis i da go otepas i tolku.
ja neam igrano so godini. mi se zdosadi ko ja svrtiv sea cekam novata da izlezi

ej a don ja znaes sifrata za pobrzo da odi kolana

ako ne ste zaele sea ke zaete ima Najnova verzija GTA koja se vika GTA Serbija MNOGU e dobra ja ima eden moj drugar tamu te pcujat na srpski:vozbud:

jas imam mod macedonian gta pcuvaat na makedonski dobri koli i dr

ке може ли некој да ми каже како да го инсталирам пачот за да играм на интернет?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom