GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Стави shortcuts до песните во \My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music\, оди во Options - Audio во играта, стисни таму да скенира (complete scan мислам беше), и кога се возиш одбери како радио станица Independence.fm :)

Само што го направив тоа и пак нејке, ми ги искенира ама Индипендес.фм само реклами некој глупи има.:toe:

Само што го направив тоа и пак нејке, ми ги искенира ама Индипендес.фм само реклами некој глупи има.:toe:

Прочачкај во опциите за звук во играта, треба да има неколку само за independence.fm.. нешто како Radio, Sequential.. итн итн. Одбери нешто друго освен Radio :)

Цитат: Напишано од Gizmo_x
не знам зошто користите виста биз, кога има ултимејт.

Е ајде де, и јас тоа си викам...Еден другар го прашувам, што Виста стаи ? Ми вика Business...му викам зашто таа ? Епа така тетин ми, ми кажа подобра била

јас мислам дека не знаат што е подобро или пак не знаат како да ја искракираат.

Изгледа никој незнае каде се наоѓаат снимените работи од GTA 4... Мора да се тука некаде мајку му...:uvo:

Изгледа никој незнае каде се наоѓаат снимените работи од GTA 4... Мора да се тука некаде мајку му...:uvo:

Vista:
C:\Users\Your name\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Savegames
XP:
C:\documents and settings\your_user_name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

@ Boomerang
прво исклучи нет па стартовај rcsc потоа кликни на Play копчето.

Note: Не стартовај дирекно од GTAIV.exe

Еве го добро е сеа... Нема врска нетот, пошто брат ми го пуштил од LaunchGTA4 место од RGSC, заебавало...фала, у секој случај.

@ Boomerang
прво исклучи нет па стартовај rcsc потоа кликни на Play копчето.

Note: Не стартовај дирекно од GTAIV.exe
Идам скип логинг идам плеј и ми вика
You are not currently logged into Social Club
и после тоа ми го показува исто ко на Boomerang
изгаснат сум од нет:uvo:

Идам скип логинг идам плеј и ми вика
You are not currently logged into Social Club
и после тоа ми го показува исто ко на Boomerang
изгаснат сум од нет:uvo:
интересна работа немам сретнато таков проблем али види уште еднаш дали е се во ред во однос на кракот. поз.

Знае некој како да го направам ова мн се нервирам немозам да ја играм:nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom