Јас не сум приметил, ама во BUG-овите којшто ќе бидат Fix - нати со пачот, го видов " Bowling ".Дечки, дан имате проблеми со куглањето? Нешо заебава кај мене
Предлог за графичка? А процесорот останува?Не,графичката ќе треба да ја мењаш
А зашто,ќе видиш кога ќе прочиташ која било од претходните 10 страни. :wink:
Па Core 2 Duo/Quad нема да ти шкоди : ))Предлог за графичка? А процесорот останува?
Друже неможам на матичната интел, ам2 е сокетот... а за графичката зш бре радеон у пм и да, да додадам, ке излегува „оптимајзер“ секако за да може да се игра на посалбите компјутери....Па Core 2 Duo/Quad нема да ти шкоди : ))
Инаку за графичка колку ти пружа џебот, ако ти пружа до кај 15000 Ati HD4870 без размислување, ако не Ati HD4850.
Не е таа, дааалеку после тоа е оваа што ја играм.. ~60% негдеДа не мислиш на мисијата кога еден го држи роман и пука во тебе? Ако е таа вака ке направиш: Земи си снајпер и кога ке стигнеш до тој "Главниот" ке му центрираш убаво во глава и пукај! Поз
Ati клоца газови моменталноДруже неможам на матичната интел, ам2 е сокетот... а за графичката зш бре радеон у пм и да, да додадам, ке излегува „оптимајзер“ секако за да може да се игра на посалбите компјутери....
Ке се игра добро на:
AMD Athlon X2 Dual Core 2.6 5200+
4 (3.25) GB of RAM
8800GT 512RAM GDDR3
?
Еве што најдов, не само на WIKIPEDIA, туку и на други сајтови исто пишуваше, изгледа дека ке треба само процесорот да го мењам... фала сепак...
Предлог за графичка? А процесорот останува?
Zosto ne ja instaliras, vidi kako ke ti ide, ako ne si zadovolen kupi kompjuter.Друже неможам на матичната интел, ам2 е сокетот... а за графичката зш бре радеон у пм и да, да додадам, ке излегува „оптимајзер“ секако за да може да се игра на посалбите компјутери....
Videno,probano,iskuseno podobro.Графиката на играта е нешто невидено до сега. Барем со јака графичка картица.
Со patch-от што стана може да каже некој дали е излезен?