GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Корун стави некој скриншат, и кажи што машинче имаш.

CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 2x2 MB Cache
VGA: NVidia 8800GT TOP 512 GDDR3 256 Bit.
RAM: 4x1 GB Ram 800 Mhz Kingston

Моментално праам формат, да го освежам компјутерот и ја неам играта сеа инсталирано :)

The patch contains a variety of fixes including:

• A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting.
• Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays
• Fix to bowling while using certain sensitive mice
• Fix for ATI 1900 shadows
• Overall savings to memory
• Graphic improvements to particle systems and mirrors
• Multiplayer character settings are preserved
• Support for DirectInput controllers. Note: The current hack way of supporting these controllers may not work with the improved functionality. So we recommend you remove the hack before upgrading to the patch.

Ова е објавено на 3 декември,така да би требало денес или утре да излезе.

Плус,мене ме радува и ова

ATI has also agreed to officially release Catalyst 8.12 which will release on Dec 10th from http://game.amd.com. Expect significant performance improvements when using this new driver.

Само кој ќе чека до утре:vozbud:

ајде може ке се среди како што треба еднаш за секогаш, аман више:tapp:

Го исклучив интернетот и повторно истото го вади. Да не не треба да се инсталира тој Rocstar social club....? или?

Играва е супер само иам проблеми. На некои предмети од околината им се покажуваат како линии. Што може да биде?

Играва е супер само иам проблеми. На некои предмети од околината им се покажуваат како линии. Што може да биде?

И мене ми се дешава истото, мислам дека тоа е демек сенки од сонцето :) ... Така се постигнува пореална графика. Стај скриншот, да видам дали е истото како кај мене

а бе луге ке ми казе ли некој како да ја изрежам играва или нема шанси пошо глеам две двд од по 6 и 7 гига има у тоа шо го симињам иако знам дека нема да ми ја прима ке ја шиткам на другари кои имаат боље компјутер :toe:

Јас ја продавам играта за едно 55 евра кој сака мислам понуда по ПП

а бе луге ке ми казе ли некој како да ја изрежам играва или нема шанси пошо глеам две двд од по 6 и 7 гига има у тоа шо го симињам иако знам дека нема да ми ја прима ке ја шиткам на другари кои имаат боље компјутер :toe:

Епа постојат Dual Layer ( Двослојни DVD-ња ) ...

Да чекам до утре за пачот или можам сега да ја инсталирам па утре само да го додадам пачот?

Утре излегуваат драјверите на Ati,официјално :)

Пачот,не е определено кога точно ^-^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom