GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што ја одложија,јас планирам на денот на искачање да земам некој Quad Core.
Предновогодишен подарок :)

За никоја друга не би го купил тој процесор специјално.
Но за оваа игра,вреди.
i jas bi kupil Quad Core za igrava ama maticnava nema da mi go podrzuva taka da..........

Odlicna e ja igram na ps3!

Ama seuste kako i vo starite gta serijali ima nerealni raboti!Primer ripas od kola so ja vozis 300 km/h ,kao so si u skok te mava kola so vozi,pagjas na zemja, i stanuvas ko niso da ne tie!!(ziv i zdrav si)!Toa mora rockstar da go fixnat so poskoro!Inace igrata e daleku od starite gta verzii!Ja biva i toa kako!

Riste16 напиша:
Ama seuste kako i vo starite gta serijali ima nerealni raboti!Primer ripas od kola so ja vozis 300 km/h ,kao so si u skok te mava kola so vozi,pagjas na zemja, i stanuvas ko niso da ne tie!!(ziv i zdrav si)!Toa mora rockstar da go fixnat so poskoro!Inace igrata e daleku od starite gta verzii!Ja biva i toa kako!
Ееее, памтам на GTA: Vice City рипаш од зграда и само 5 health ти зема лоллзз:vozbud:

Ееее, памтам на GTA: Vice City рипаш од зграда и само 5 health ти зема лоллзз:vozbud:

Da taka bese!Duri i na san andreas bese taka ama so mala ispravka!Na gta 4 se uletav so kola so ogromna brzina,ripnav od nejze se udriv u druga kola u pagjanje i stanav ko niso da ne mie!Se nadevam toa ke bide fixnato vo pc verzijata!Inace igrata e ludilo!

а може некој да ми каже дали ќе бидат мисиите слични како на SA или ќе бидат многу многу подруги?

Da taka bese!Duri i na san andreas bese taka ama so mala ispravka!Na gta 4 se uletav so kola so ogromna brzina,ripnav od nejze se udriv u druga kola u pagjanje i stanav ko niso da ne mie!Se nadevam toa ke bide fixnato vo pc verzijata!Inace igrata e ludilo!
шо мисии има кажи нешто каква е приказната??

Ima mnogu jak gejmplej!Moes da ides u internet kafe da surfas na internet!Da si fatis zenska na net(ili peder:pos2:).Mozes so devojkata ili so drugarite da se pijancis vo kafana!Posle pijancenje se ke ti se vrti okolu tebe,ke ti se pletkaat nozete od so si ocukan,ke pagjas na zemja!Ke te brka policija posto vozis pijan!!!Ima isto ludaci na ulica sto stojat i zboruvaat sami so sebe!Ima jaki i brzi koli,navecer gradot e kako NEW YORK,ima jaki pucacki misii....ednostavno igrata e top!NEAM ZBOROVI! ZA PS3 CIM IMA JAKA GRAFIKA JA CEKAM DA VIDAM ZA PC SO KE BIDE!SENZACIJA!!!NAJGOLEM POGODOK OD ROCKSTAR DO SEA!MORATE SITE DOWNLOAD-VERUVAJTE PREJAKA E!

Latest: Since this original article was written we;ve now got a date of December 2nd US / December 3rd 2008 UK. For die-hard GTA 4 fans wanting to get their hands on the game early we suggest preordering GTA 4 from Amazon who ship the game early in order to guarantee that they meet the release date via the postal service. We’ve heard great reports from our readers and viewers ordering previous versions of GTA from Amazon who have been known to get the game up to 3 days early from those efficient Amazon chaps, so we’ve kindly dug out these handy links to Amazon and Buy.com for Liberty City fans:-
Preorder the GTA 4 PC version now
New: Preorder GTA 4 for the PC from Amazon.com
New: Buy GTA 4 for the PC from Buy.com
Rental: Join Gamefly now and rent GTA 4 for the PC
5j104y7B-53PTQXSSRXPRQTWRWUU
when released - try the free rental trial from Gamefly.com
Original article: One eagle-eyed reader of our blog a release date for GTA 4 for pc has been spotted in the manual of the Xbox 360 version of GTAIV. Apparently on 13th December 2008 Niko and Roman will be finding a place on your Windows start menu just in time for the Christmas. No details on what additional GTA4 PC version features will be included, if it will be a Vista-only release or what minimum hardware will be required - but best put in a word to Santa for the latest Alienware hardware just in case.

Related: Grand Theft Auto 4 cheat codes, GTA 4 release date, GTA IV actor unhappy

Tags: GTA IV PC version

јас изгледа ке си земам xbox 360 па на него ке ја играм
за компјутер тешко

Малце ќе сецка но нема веза..ќе намалуваме резолуции..ќе праиме далги..такви сме ние..МАКЕДОНЧИЊА!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom