-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Земи крак и толкуИТНО ми треба фиксот за камерата да не се тресе
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
(значи не тој што си го нашол, него друг)
Земи крак и толкуИТНО ми треба фиксот за камерата да не се тресе
Done,a Textures на high koj unlocker треба и дали се исплати?Земи крак и толку
(значи не тој што си го нашол, него друг)
Еј вака снимив гта се во ред и ставив крак и ми излезе gta IV fatal erorr:RMN40
Снимив и други кракој пак неќи ??
Чаре
пожелно е сп3Немора да имаш sp3 се прави со некои малверзации со регистрите да ја прелажеш играта![]()
Како да ги вкуцам шифрите во мобилниот? Како да ги вкуцам бројќите во телефонот (бежичен)? Нејќе во мобителот да се впишат бројќите? Не знам како, но сакам да ги впишам шифрите? Не знам зошто но мобилниот не ми дозволува да ви впишам шифрите? И мобилнио нејќе да ги напише шифрите?
Ве молам како да ги напишам шифрите, ако некој, некоја, некое, или нешто знае или може да напише како да ги вметнам шифрите?
Дали, некој, некоја, некои или нешто знае, како да ги закуца шифрите?
Ве молам за брз одговор како да ги впишам шифрите?
Уште еднашка да повторам, како можам да ги впишам шифрите во мобилнио на ГТА4?
абре не сме ретардирани ние,можеше да пишеш само Како да ги напишам шифрите,а не да реферати да пишувашКако да ги вкуцам шифрите во мобилниот? Како да ги вкуцам бројќите во телефонот (бежичен)? Нејќе во мобителот да се впишат бројќите? Не знам како, но сакам да ги впишам шифрите? Не знам зошто но мобилниот не ми дозволува да ви впишам шифрите? И мобилнио нејќе да ги напише шифрите?
Ве молам како да ги напишам шифрите, ако некој, некоја, некое, или нешто знае или може да напише како да ги вметнам шифрите?
Истото го напиша едно 5 пати...Па добро бе мајката, не сме слепи.Како да ги вкуцам шифрите во мобилниот? Како да ги вкуцам бројќите во телефонот (бежичен)? Нејќе во мобителот да се впишат бројќите? Не знам како, но сакам да ги впишам шифрите? Не знам зошто но мобилниот не ми дозволува да ви впишам шифрите? И мобилнио нејќе да ги напише шифрите?
Прашај уште еднаш де.Како да ги вкуцам шифрите во мобилниот? Како да ги вкуцам бројќите во телефонот (бежичен)? Нејќе во мобителот да се впишат бројќите? Не знам како, но сакам да ги впишам шифрите? Не знам зошто но мобилниот не ми дозволува да ви впишам шифрите? И мобилнио нејќе да ги напише шифрите?
Da se e u redu so ova ama kaj da go najdam unlockerot barav na prethodnite strani aj ako moze nekoj da mi dade po pp!Имаш GTA Unlocker,постиран е на претходни страни.
Не мора до волку да се мачите.
Btw,не иде поспоро,ама немој да се чудиш ако се маваш во невидлива бандера,или контејнер,ако фали зграда или слично.
Тоа е клетвата овде :wink: