Групирање

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Во која група на луѓе припаѓате

• Моќ

Гласови: 25 20,8%
  • Интелект

Гласови: 48 40,0%
  • Страст

Гласови: 13 10,8%
  • Емоции

Гласови: 34 28,3%

• Вкупно гласачи
    120
Сире моќ сакаат, ама таа не се стекнува, исто како и умот, разумот, интелигенцијата, таа се заработува, за неа човек се изборувам лесно ја губи, а тешко добива.

саде интелегенција во мене виреј, таква немало и че нема уште од времето на Петко Балето во Полчиште (од баба ми селото).
Е тој Петко, маж со две глај беше, глата в капа не му ја збираше од мозок толку шо имаше...
Ко се родив, доктурите на баба ми и викаја- а златен тој види го мори, ко Петко Балето че биди, умен, учен и даскал да се напрај во селово дечината да ни ги учи...

Lavot напиша:
саде интелегенција во мене виреј, таква немало и че нема уште од времето на Петко Балето во Полчиште (од баба ми селото).
Е тој Петко, маж со две глај беше, глата в капа не му ја збираше од мозок толку шо имаше...
Ко се родив, доктурите на баба ми и викаја- а златен тој види го мори, ко Петко Балето че биди, умен, учен и даскал да се напрај во селово дечината да ни ги учи...

Баба ти од Полчиште е? Хехехехе! Таму ум и разум немало од времето на фараоните. :pos: :baeh: :baeh: :pos: :pos: :pos: ! Ама моќни се, ко ќе стисни, од парче сирење вода цеди, ко моша во снего дупка дупи.

Garfield напиша:
Баба ти од Полчиште е? Хехехехе! Таму ум и разум немало од времето на фараоните. :pos: :baeh: :baeh: :pos: :pos: :pos: ! Ама моќни се, ко ќе стисни, од парче сирење вода цеди, ко моша во снего дупка дупи.

Заборави да кажеш, коа ќе прдне на промаја, цела куќа смдри!
Моќно, моќно!

а бе смејте се вие ама Итар Пејо мариоецо , стрико ми е...
На Петко Балето прв братучед

Ја би се групилара у емоции и страст.
Пошо глеам дека нема „без влакна на јазикот“.:(

Jас припаѓам во групата на луѓе наречена-Луѓе.....:icon_roll

MSV напиша:
Jас припаѓам во групата на луѓе наречена-Луѓе.....:icon_roll

Ти си све само човек не си..

Не се самоомаловажувај..

АКо ме сфати..

у никоја...ја сум примитивец што се работите ги решава на сила... :pos: :pishtoldz

шала на страна...најсилна страна ми е...ммм шо знам...интелектуалноста (и за тоа не сум толку сигурна)

Јас се групирам у групата на Парни Локомотиви, Спор но релајабл.

Како што викаше Hi-Men, ЈАС СУМ МОЌЕЕЕЕЕЕН!...(мочан):pos: :pos: :pos:

ајде бе, што ви е вас, кој може сам за себе да каже реално и непристрасно? Секој ќе се смести себе си во групата во која што сака да се види, не таму каде што реално припаѓа, затоа и не гласам.

Јас се групирав, а понатаму ќе се глупирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom