генерално океј изиграа како првенец дуел... неможам да го разберам цел овој хејт, сем оние кој се за швабите, ги оправдувам, без разлика колку е валидна и снажна победата наспротив абуриџините едино они се покажаа како вистинска велесила без крупула,тактизирање и милост према опонентот, и го имаат легимитетот да серат колку сакаат, и ја да бев на нивно место ќе го сторев истото.
што се однесува на другите, нек се губат од темава.
би рекол дека Азурија одигра сосема на место, од самиот старт се постави како екипа која ќе го контролира темпото во тек на цел меч. Ете капитенот на недостиг на мала концентрација, што поради трубите што поради старост, мало невнимание и тоа е. Де Роси би рекол прекасно израмни, а не дека и потоа немаше шанси за пресврт, просто момците видоа-не видоа, решија дека е сосема непотребно да се напињаат до крај за да добијат пресврт, а не дека тоа беше немогуче.
Зеланд е завршена работа во следниот меч, со Словачка треба да се одигра психолошки, без напори и покажување потреба за триумф, бидејќи они веројатно ќе бидат под притисок за што поскоро постигнување на гол за влез во следна фаза, значи нека се остави они да го направат првиот чекор, Италија само ќе го наштелува нивниот удар да се одбие од самите нив.
и то је то, имаше нешто длабоко во мене што ми велеше дека ќе се исќењаат пред цела белосветска планета, али тоа не се случи.
секад се сереле на отварањето, ова би го дефинирал како прилагодување на климата и атмосферата... го преместуваа коридорот од Берлин за ЈАР на овој меч :tv:
ајт на спиење.
Jesus is real !