Група Е- Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.
Французиве дрмаат! Апсолутно треба први да завршат во група. Ние последни и тама н:D

Шо ти се вика карма - Прелџиќ, кој по правило и не смееше да игра за Турција (но ФИБА им “прогледа низ прсти“) не успеа да ја изведе топката во напад за изедначување :D

Литванија не е ништо посебно.Само дека игра на домашен терен и има јака поддршка од трибините и затоа има добри резултати.Да играме во Скопје на пример со овие има да им ја распукаме главата.

Литванија не е ништо посебно.Само дека игра на домашен терен и има јака поддршка од трибините и затоа има добри резултати.Да играме во Скопје на пример со овие има да им ја распукаме главата.
Можеби не се посебно ама носени од толку публика во позадина која и да е репрезентација далеку појака од нас ќе им се стресат и раце и нозе, а не па нас. Кога ќе видиш поарно ќе играме пртив Франција отколку против Литванциве.

Можеби не се посебно ама носени од толку публика во позадина која и да е репрезентација далеку појака од нас ќе им се стресат и раце и нозе, а не па нас. Кога ќе видиш поарно ќе играме пртив Франција отколку против Литванциве.

Ја ги сакам Србите за противник.Франција и Шпанија се голем залак искрено,а Литванија не е ништо посебно кажав,само играат пред домашна публика и тука им е предноста.

Како погаѓаат Литванците :cuc:

malku humor na poluvreme dobri bi ni doshlo !

Само да не изгуби Србија, депресија ќе го фати Игорче, и срце може да го стрефи, кој ќе не смее послем?
--- надополнето: Sep 7, 2011 6:52 PM ---
Ја ги сакам Србите за противник.Франција и Шпанија се голем залак искрено,а Литванија не е ништо посебно кажав,само играат пред домашна публика и тука им е предноста.
Се шегуваш?
Литванците се фантастични шутери и кога ќе им тргне не постои одбрана која ќе ги сопре.

ШО да не изгуби бе ....Литванциве не утнаа за 3 ...70% учинок ....Тие Јаскевичиус и тој другиот на Ј ..центарот со 19год ги утепаа ....

Ex..
Ние сеа сме најјаки, да дојдат Брајант и компанија маме ќе им е*биме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom