- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Французиве дрмаат! Апсолутно треба први да завршат во група. Ние последни и тама н
Мислиш 4-ти, или последни што ќе обезбедат 1/4 финалеФранцузиве дрмаат! Апсолутно треба први да завршат во група. Ние последни и тама н
Последни во групата и да сакаме не можеме.Мислиш 4-ти, или последни што ќе обезбедат 1/4 финале
Можеби не се посебно ама носени од толку публика во позадина која и да е репрезентација далеку појака од нас ќе им се стресат и раце и нозе, а не па нас. Кога ќе видиш поарно ќе играме пртив Франција отколку против Литванциве.Литванија не е ништо посебно.Само дека игра на домашен терен и има јака поддршка од трибините и затоа има добри резултати.Да играме во Скопје на пример со овие има да им ја распукаме главата.
Ја ги сакам Србите за противник.Франција и Шпанија се голем залак искрено,а Литванија не е ништо посебно кажав,само играат пред домашна публика и тука им е предноста.Можеби не се посебно ама носени од толку публика во позадина која и да е репрезентација далеку појака од нас ќе им се стресат и раце и нозе, а не па нас. Кога ќе видиш поарно ќе играме пртив Франција отколку против Литванциве.
malku humor na poluvreme dobri bi ni doshlo !Литванија не е ништо посебно.Само дека игра на домашен терен и има јака поддршка од трибините и затоа има добри резултати.Да играме во Скопје на пример со овие има да им ја распукаме главата.
http://www.firstrowsports.eu/watch/82477/1/watch-serbia-vs-lithuania.htmlStrim za Srbija-Litvanija pls.
Се шегуваш?Ја ги сакам Србите за противник.Франција и Шпанија се голем залак искрено,а Литванија не е ништо посебно кажав,само играат пред домашна публика и тука им е предноста.
Ex..Литванија не е ништо посебно.Само дека игра на домашен терен и има јака поддршка од трибините и затоа има добри резултати.Да играме во Скопје на пример со овие има да им ја распукаме главата.