Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он е продукт на типична европска кошарка, европско крило кој како прво е пренизок за да игра small forward во НБА, да не збориме што има премал просек и слаб влез во рекет. У НБА веќе и да нема такви играчи, се се тоа многу повисоки од 2 метра играчи кои се нарекуваат "point forwards" хибриди од 3-ка и 4-ка. Ако успее да качи просек по натпревар кошеви над 10 може да игра слободно у јак европски тим пошо го има најважното што го имаат у негова позиција, одбрана. А сигурен сум дека е приметен на првенствово, ќе заврши во поголем клуб.
Природна позиција на Војдан му е 2ка - бек, таа позиција и си ја играше за Фени.Чекај малку, јас мислев дека тој е бек, а принудно игра на крилната позиција за Македонија.
Знае некој на која позиција најмногу го користав Војдан во клубот каде настапува(л)?
Mislam deka Vojdan e najdobriot igrac vo odbrana na prvenstvoto, ne deka e Makedonec ama deckoto za odbrana go bivaПриродна позиција на Војдан му е 2ка - бек, таа позиција и си ја играше за Фени.
Пишува оти е одложена а која е причината незнам. Ако има некој информација + нека пишеЗошто не започна натпреварот помеѓу Финска и Црна Гора?
Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..

Imase problemi so kosot,se popravase ,ne primetiv dali semaforot..i odnovo se mestese...Пишува оти е одложена а која е причината незнам. Ако има некој информација + нека пише
Бугарија треба убедливо да ја совлада Грузија за да се пласира понатаму, 4 разлика не менува ништо, колку што сум запознаен јас, а и така мислам дека кажаа на Сител вчера.Бугарија води четири разлика![]()
Бугарија води четири разлика![]()