Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А би додал уште ова веќе наредна сабота се игра турнирот шест народа во Љубљана во група сме со Босна и Србија. Ако се приклучат Гечо и Бо време е да се види реалната сила ипак овој турнир би требало да биде голем мотив за победи а не само обични подготовки. Секако треба да се пази и на повреди али очекувам една различна Македонија со Гечо и Бо.

Дискутирано е ова 100 пати и на темата за ЕП и македонска репрезентација ама ај и овде.Секако дека ќе поминиме и тоа не обично поминување одиме на Медал.:D

Мислам дека 2 победи ќе имаме. Може и 3 ама ко што ги дал господ македонскиве спортисти слаби се ментално. Попуштаат во круцијални моменти. Незнам, времето ќе покаже, ама ако се пласираат понатака треба да сме среќни.

БиХ и квалификантите ги тепаме сигурно, од Грците веројатно губиме, а со Хрватска и Црна Гора имаме шанси за победа ама ќа биде тешко. Малку постабилни ако бидат во завршницата отколку пред 2 години можеме и двете да ги добиеме. Натпреварите ќе бидат тесни како со Хрватска и Русија на претходното првенство.

Да оди шутот, сите ќе ги победиме :D Шала на страна, мене Грција без Диамантидис, Спанулис, Калатес не ми изгледа баш многу моќна :)

Да оди шутот, сите ќе ги победиме :D Шала на страна, мене Грција без Диамантидис, Спанулис, Калатес не ми изгледа баш многу моќна :)
не изгледа моќна,ама незнаеме какви адути ќе извади на нивно место...нашите ги знаеме али нивните не....ќе биде многу ослабена без овие имиња...ама сепак мислам со ....... ќе биде тесно...

Не знам дали пишал некој,но некојси Хрват што го сметале за прва виолина во репрезентација,немало да игра,имал фрактура на зглобот на ногата.
Му го заборавив името,уз брзање го прочитав инфото...

едит-Укиќ се презивал.

Не знам дали пишал некој,но некојси Хрват што го сметале за прва виолина во репрезентација,немало да игра,имал фрактура на зглобот на ногата.
Му го заборавив името,уз брзање го прочитав инфото...

едит-Укиќ се презивал.
Го кажавме ова пред 2-3 дена.Роко Лени Укиќ првиот плеј,играч на Торонто ако не грешам.

Грчка ќе не згази со едно 15 разлика, со Црна Гора, Хрватска и Босна можеме да се носиме, тоа сум сигурен ..

Ме загрижува формата на Мекејлеб долго време беше повреден !
Дали се повикани Башингтон, Грин и Мејси ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom