Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde malce atmosfera sto e ova. Mene me plasi samo kondiciskata pripremnost na nasive. Plus prvite tri se teski utakmici i duri na kraj igrame so autsajderite Finska i Bosna.
Нема врска тоа,сите имаа добри сезони,имаа доволен одмор имаа/т јаки подготовки,што сакаат повеќе.Сите знаеме колку можат а и самите се свесни за тоа.Не бараме преку леб погача ама тоа што е нивно да си го сработат како што треба.;)

Нема врска тоа,сите имаа добри сезони,имаа доволен одмор имаа/т јаки подготовки,што сакаат повеќе.Сите знаеме колку можат а и самите се свесни за тоа.Не бараме преку леб погача ама тоа што е нивно да си го сработат како што треба.;)

Pa dobro ne zboram na pamet nego toa sto strucniot stab izjavi deka se plasat od tie padovi i namalena koncentracija bas poradi teskiot raspored i prosireno evropsko so najmalce pet utakmuci. I ne treba da se povtara deka imame kratka klupa i samite igraci site ne se spremni za vakov raspored posebni onie od makedonsko toa se Nikolovski Sokolov Mirakovski... Jasno e deka ke bide krajno tesko da se igra u kontinuitet zatoa rekov prvite tri utakmici mnogu ke ne izmorat a glavnite pobedi se na krajot barem so Finska i Bosna.

Осеќам дека една од првите 3 минимум добиваме,Финска исто така ,со Босна ќе се помачиме (Ама што би рекол Докузовски ако ни тргнат тројките ќе тепаме:icon_lol:)

Е и тоа што викаш, мада да не им ја пуштат сега па Босна како трета да оди понатаму а ние ... :)
Не верувам дека Грците ќе ризикуваат и да им ја пуштат на Босанците, по веројатно е да им се пушти на Црна Гора отколку нив..додуша десеткуван им е составот на Грција на ова првенство, па да не ве чуди и резултатот што е моментален, се надевам дека ќе победат Грците, оти нас само така ни одговара, ако напраат победа Босанците против нив, сме го ебале ежот ние.

како попуштање вие тотално се изгубивте, па бодови се носат понатаму, сите ќе играат до крај.

мене очекувањата ми се спуштаат и очекуем сега само со една победа над финска да си одиме дома...

и таман со патлиџани ќе ги гаѓаме на новиот аеродром.

Босанците се држеа до 57-56 некаде средина на 4/4 па на крај попуштија веќе.Сега или Босна е јака или Грција е слаба,нека каже тој што глеал на Сител 3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom