Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
На крај сличен резултат како оној против Хрватска на претходното светско.Како и да е,одличната игра од прво полувреме да ја повторат во натпреварот со Исланд ја имаме и таа трета победа,со што би било добро Колев да иде на трибини и да се проба со Митревски.Заедно со Трајковски сигурен сум дека ќе имаат минимум 10 одбрани..

Ах бе маме му ебам зашто секад вака со глупи грешки? Иначе машка игра, и ептен ми се допадна денес прво полувреме. Сепак утре ако не ститснат мадиња да тепаат со Исланд џабе е добра игра денес. Ако ни се паднат Французите ќе ни направат 20 разлика у 2 минута.
Добра игра, во клучни моменти ја заебавме стандард ама нема простор за разочарување.
Утре со Господ напред.

трите непостоечки пенали и исклучувањето на Жути ја решија утамицата

Natprevarot go izgubivme radi tehnickite greski koj gi napravija klucnite igraci vo vtoro, t.e. Lazarov i Stoilov. Ne gi ukrivuvam niv bidejki odigraa 60 min bez zamena. Levata strana ni e kako za paraolimpiski igri. Koj od koj ponesposoben. Nikogas ne ni pomisliv deka ke go kazam toa no Filip Lazarov za ovie e klasa. Golmanite neznam zosto se hejtaat tolku. Odbranija kolku sto mozea na ovaa igra koja ja igrame. Site golovi bea od izgradeni pozicii. Imase eden dva bezvezalni gola primeno posebno onoj koj mu vleze tamu na Kolev megju noze... Vo pravo e i Lazarov sudiite vo nekolku navrati ne osakatija zdravo bas koga se napravi razlikata. Sekoja cest za igrata denes, ako izigrame vaka utre na Island bez problem ke gi pobedime, no samo da ne padnat psiholoski.

не можам да го оспорам квалитетот на Лино, ама не можам да го сфатам зашто е инает, НЕ МОЖЕМЕ НИЕ СО 7 ДО КРАЈ НА НАПАД особено кога се гледа дека немаме проток на топка мора да се враќа еден побрзу да мења.
Друго НЕ СМЕЕ Митровски да седи а Колев да ти брани цело второ, у нозе е спор у пм. од центар да гледа кај му иде нема да може да ги мрдне.
Судењето у второ беше лошо за нас иако сами се тепавме и без тоа ќе не победеа

Нема што да ги обвинувате децата на бековските позиции,прво првенство им е,трема ги изеде,се гледа тоа,и тоа е сосема во ред и природно,ќе си дојде нивното не се секирајте....а ако има подобри БУЈРУМ нека играат тие :rolleyes:

Мене повеќе не ми е јасно како фосилот Колев не е заменет од Митревски до сега.....

Вака гледано може да се каже дека дури за џабе се изморија,ама нема оправдување утре мораат да победат(или нерешено) ако сакаат 3-то место.....не дека ќе смени нешто ама пак кој било е подобро од Французите во 1/8 финале.

госпо ќе му врати на шпанија :pos:

Мора да се направи едно видео од ударите на Нелоски на утакмициве до сега, буквално истите удари над голот 1.5м до 2м никако да го спушти малку ударот :tapp:

Изиграјте ја Исланд утре 2ка, нашите ќе имаат барем оправдување дека биле изморени за поразот.

не се занесувајте шпанците беа многу лефтерни, кога сакаа стегнаа и добија многу лесно

доволно е што настапуваме на големо натпреварување и толку, со вакви ѕверки немаме грам шанса за победа(на официјален натпревар)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom