Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

Да бевме ние во ситуацијата на Литванците, и да изигравме ваква инфаркт завршница, и одма цела јавност: Еве го Македончето, само тоа може да направи од готово, вересија. :)

Општо многу сакам да слушам екс-ју коментатори, многу ми се интересни со коментарите и споредбите...:pos:

Иако беше ова на ракометот, али многу ми е смешно:

France аста ла виста, Кроација семифиналиста...:pos:

Драго Ќосиќ легенда...

Извинете за оф-топик, али морав, го видов клипчево со тројката на Телетовиќ и морав да искоментирам...:pos:

Него дајте сега калкулации за Светското. Настап само преку Европсково се обезбедува така?
А за Европското 2015та, за таму ќе треба да играме бараж?

Utre e sloboden den I za kosarkarite I za igracite.
Ni roditelite na Bjelica ova ne bi go sudele faul
Epa gracias signore ! Fala i prijatno.
Антиќ-три лични,Гечевски-3 лични,Самарџиски-три лични,следен по височина е селекторот Пипан
Aкo ова не беше фаул, тогаш како Чековски шутираше со десната рака преку левото рамо.
Gubime so 6 poeni pozitiva!

Сума сумарум, на бисерите од Игорче на Европсково, права штета што не изигравме уште некоја утакмица, за во Гинисова книга ќе го спремавме :)

Него дајте сега калкулации за Светското. Настап само преку Европсково се обезбедува така?
А за Европското 2015та, за таму ќе треба да играме бараж?

Светско е веќе завршена прикаска, освен ако не најдиме милион евра, па да си го платиме учеството - вајлд карта.
А за Европско ќе играме квалификации нареден август.

Ај ве молам, дајте ми ја сликата со нашето знаме у салата, се расправам со луѓе да им докажам дека го имаше. ИТНО Е. :icon_mrgr:

за светско нема квалификации.....7 од европа плус вамуи таму од другите континенти и 4 ПОКАНЕТИ од ФИБА СВЕТ:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom