Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

• Креатор на темата Креатор на темата aletem
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков јас дека Австрија ќе го затвори Лазаров и нема кој да ни игра, преку него оди се, од вечните таленти ништо не се виде, единствено Танковски има нешто, ама му треба време.

моли бога да не тепа Украина, фењераши ќе бидеме..
Искрено ке мочам бога да тепаат, баш да биднеме фењераши и да се стави прст малце на глава

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Стварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
Само Вујович :popce:

Реков јас дека Австрија ќе го затвори Лазаров и нема кој да ни игра, преку него оди се, од вечните таленти ништо не се виде, единствено Танковски има нешто, ама му треба време.
Ja mislam deka nitu Tankoski ne e nesto posebno, ni izgleda dobar samo radi toa sto Kuzmanovski e nevideno dno.

Стварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
обично не јадам бурек ама Билик нема српско или хрватско потекло, човекот е по оригин украинец.....одамна доселени

Kuzmanovski uste ne pocnalo poluvremeto pak zicer utna hahahahahahabahahah

Еве ги промашените зицери кои обични аматери ќе ги погодат:

Кузмановски 2 зицера,Деки 1,Џомба 1,Кире 1,Пешевски 1.

Ете ја разликата...:toe:
На Кузмановски +1 зицер допиши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom