Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

• Креатор на темата Креатор на темата aletem
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
100% си во право, Чешка има добар ростер, а ние се молиме во Кире, Никола и Стоилов.

Стварно не ми се јасни ваквите коментари, а ги читам на секаде. Каков ростер имаат Чешка бе и какви играчи имаат што ние немаме? Верувај ми цела екипа би ја измениле да имаат играч како Лазаров или Стоилов. Кои играчи од нашиот прв состав би ги менувал со некои нивни играч освен Хорак за Кузмановски?

Не кажувам дека се лоши, добар колектив имаат. Но далеку од тоа да се плашиме од нив и на хартија сме 10 пати подобри. Добро е да сме самокритични но понекогаш и претеруваме. Сепак сме топ 11 во Европа последната декада.

Од каде инфово?
Екипа така објави:

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Значи кој смешки сме од репрезентација, по симултанката на Никола , да се одлучиш да мењаш голман .т.е. Торко да го клаваш од почетокот е надвор од паметот.
Моментално и Томовски е подобар од Торко,а со овај потег ќе навлечат само бес кај сите.
Значи јас очекувам после 10 мин ако она дрвото ,ни еднаш не го погодат Чесите (оти тој инаку ништо не брани) да има скандирање да го менат.
Ова е дежаву од 2009 во Хрватска , кога ништо не фати првата утакмица, а втората Диви ја извади,па вечерта Торко даваше на некои ликови негови дресови и за третата утакмица во групата не поделија тие шо бевме таму , па мораше да го реметитиме за време на мечот и на секој примен гол на Торко, скандиравме за Диви да влези, за на крај Темелковски мораше да го смени.
п.с. Се надевам дека е некој спин , и Торко нема да брани. Треба Томовски и Никола да ни бидат голмани.

Екипа така објави:

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Бабава од Екипа фиксација има на Борко

Ајдеееее Борко ќе бранел денес.

Не ме чуди воопшто. Претпоставив дека има некој договор од пред првенството да им ги поделат некако натпреварите. Тоа што е многу поважно е да го сменат ако не брани како треба на стартот. А во меѓувреме се надевам дека реалната конкуренција и закана ќе го мотивира.

Јас мислам дека Борко се спремал специјално за Чешка и затоа улогите им се некако поделени. Битно е и он да брани јако!

Кажете им на овие од Твитер да вртат во ЕХФ зошто спикерот Македонија кажа, племето нивно северно

Лелее Манасмов види ги ццццццц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom