Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Французите...немам зборови...дибеци тешки...незнам дали ви текнува за таа веста некој што ставил 120000 евра дека ќе биде шампион....најлошо потрошени пари :))))))
Еве ги головите и црвениот картон!
Ј.Африка - Франција 1:2
http://mesto.com.mk/video/6AHMKY3HYGGM/%D0%88%D0%90%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0--%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-21-World-Cup-2010

Сосема очекувано Мексико и Уругвај одат понатаму. Франција не знам зошто воопшто се мачеа да патуваат во ЈАР. Сигурен сум дека Ирска да влезеше место нив (што и требаше да се случи), ќе изиграа многу подобро.

Фати клетвата од ирските друиди :pos:

Честитки за постигнатиот гол. И тоа е голем успех со оглед на моменталнава ситуација.:)

Чао Французи, камења едни! Ај бар еден почесен гол дадоа...

Па Французивеи на претходните светски со еден постигнат гол се пласираа во осмина финале и не знам само кој ги излажал дека се фаворити кога на секое светско губат од аутсајдери.

Аривидерчи Французи :)

Срамота за Франција покрај онакви играчи.:)
Aх колку ги колнев ко го отпаднаја Бразил пред 4 години.:pos2:

Франција без конкуренција ќе заврши прв ау групата, веројатно и без примен гол ќе биде. Мексико според мене е во предност над Уругвај, а Ј Африка не верувам дека може поише од 1 бод да освои.
Се излезе како што кажа, само наопаку :pos:

Aux armes, citoyens, Formez vos bataillons,

Marchons, marchons !

Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !

аu revoir

А ти бе Швабо, се плашиш да не ви вратиме за 2006?:) што поминавте на најшупачки начин што можеше, со тоа копиле Клозе...

Хмммм... консктруктивен коментар... :jaj: :tapp:

Не ја гледав утакмицата, полагав.

Што така гол дале, да не се степаа наместо да го прослават голот? :pos2:

Селекцијата на Уругвај може да биде големото изненадување на ова светско првенство. Во групата не примија гол, а со напаѓачи како Форлан и Луис Суарез лесно ќе поминат во осмина финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom