Група 2 (MKD, ESP, DEN, GER, CZE, SLO), главна фаза - Вараждин

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе одат во полуфинале?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Фала курцу, ја ко зборев лош е распоредот, сите се радуваа што три дена ќе одмарале. :([DOUBLEPOST=1516544911][/DOUBLEPOST]Најголем заводник? - Деки Бој. :pos:

Последно уредено:
Хота оди со Раул заедно во ПСЖ, помошник ќе му е таму... со Вардар веројатно Дејвис и Парондо ќе продолжат..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Знам, само мал опис за оние што не го знаат. Инаку и за Вардар истото го претпоставувам, макар што мислам дека Хота подобра опција ќе беше, ама може и Дејвис и Парондо ќе се покажат и како главни тренери иако ќе бидат фрлени в оган. Дејвис барем знае македонски нешто :)

Жена ти се ебе Еспанааааа, Еспанааааааааа, Еспанаааааааааааааааааа :vozbud::vozbud:

тој што сакам од тебе, не се чак ни победи, само срце то едно Македонско на сите познато
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА, пута Еспања :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Се освен нерешено :)

Во принцип мислам поарно е да тепаат данците, ако се во добра ситуација може и ќе се опуштат со нас во последното коло.
ако они ја изиграат нерешено, тогаш на Шпанија не и врши работа победа со нас ако изгубат од Германија ?? има ли математика ако таму биде Х и нашата да биде Х ,па да се решава на крај, ние со Данска, Шпанија со Германија ???
Која гол разлика се гледа ако бидат повеќе екипи со исти бодови ?? , од сите утакмици или од тие меѓусебните, во кругот со исти бодови ??

Ај бе баксузи едни, намерно му реков на Colt да напраи калкулации затоа што секогаш тој ги правел, ете ви напраи човекот три опции како што и зошто. Не ми баксузирајте тука, калкулатори едни. Дигитрон нација, само да се пресметува нешто.

Има ли некој бе во државава што ги разликува зборовите "очекува" од "се надева"? Јас разбирам дека сите се надеваме на победа, ама кој да прашаш да каже дека ОЧЕКУВА победа? Само џабе притисок по медуми им правиме на играчите.[DOUBLEPOST=1516553835][/DOUBLEPOST]Ајде вака:

Се надевам на победа. Имаме се што ни треба. Имаме игра, имаме ротација, имаме желба... Шпанија е можеби најслаба во последните 5-6 години. Шансите се тука. Дали ќе успееме? Навистина не знам. Во принцип Шпанците никогаш не ни лежеле. Сме имале многу проблеми со нив. Мислам дека секогаш повеќе ни лежела играта на скандинавските екипи (Данска, Шведска, Исланд, Норвешка, Германија...), отколку на потехнички ориентираните екипи како што се Шпанија, Хрватска, Словенија (Французите се посебна приказна тие се се во едно)... Игра каква што впрочем помалку или повеќе секогаш играме и ние.

Генерално, ми се чини дека треба да играме доста густа 6-0 зона. Да се остави да не победат со шут од крило и од 9. Најважно е да се спречат пикерите, како и да се намали колку што е можно влезовите и таа игра меѓу 6 и 9. Тука е опасна оваа Шпанија. Во напад тоа што го играме досега треба да продолжи. 6на6, 7на6, транзиција, игра на крило... Од се по малку треба да изиграме.

Ќе ни треба среќа, ќе ни требаат ладни глави, ќе ни требаат и тоа како расположени голмани.

Веројатно најважен натпревар на првенството. Шанси за историја. Одиме на победа!!!

Ако успееме нема време за славење мора да се свртат веднаш мислите на Чешка. Ако не успееме, повторно нема време за плачење не чекаат уште 2 средби.

Последно уредено:
Има ли некој бе во државава што ги разликува зборовите "очекува" од "се надева"? Јас разбирам дека сите се надеваме на победа, ама кој да прашаш да каже дека ОЧЕКУВА победа? Само џабе притисок по медуми им правиме на играчите.

од ова шо го глеам до сеа на Телма, почнавме прерано да се курчиме...

од ова шо го глеам до сеа на Телма, почнавме прерано да се курчиме...
Многу повеќе би се ослонил на мислењата на некои членови тука на форумов што разбираат ракомет, отколку експертизите на Телма.

Ајде ајде, само напред, секој си има свое мислење, ама најдобро ги знае раул нивните маани, е сеа дали ќе ги валоризираме друго е, сите се слагаме во едно, голманитењ мора да имат над 12-13 одбрани. Македонија изиграјте машки и мудро, па каков и да е резултатот вие сте јунаци, мене ме нервира шо овие три дена им створија новинарите страшен притисок.
Инаку лично мое мислење ако може да си кажам е дека сме слични репрезенатции со таа разлика шо на крила не шијат, јас мислам дека би било пополезно да се сопре брзата транзиција транзиција до крила и брзиот проток на топка, се си мислам дека во дел од мечот ќе играме 5-1 со Поповски најистурен

Добро бе нема некој друг гостин да викнат ?
Го отекоја со овај Петрушевски, синкир Владо Шола е, сите стручњаци и тој стучњак :pos: Едни исти фаци ќе ги мотаат цело време, Петрушевски, Ацо колегата негов од Џуниорите и највероватно пак Цревото ќе биди викнат :cautious:

И со таа топката овај неписмениот туку ја врти, па ја додава на гостинот, како дете е да ти ебам имбецилот, народ те гледа бе шутрак, осеќам ќе му падни топката некој ден и ќе оди курбан тоа кафето на кошулата на гостинот, ќе бара реклами после овај збунетиот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom