K
kicodarker
Гостин
Koga sme veke kaj revoluciite vo prethodnata tema nikoj ne iskomentira za Granz revlolucijata koja ja propagiraa nihilistickite i brzi Nirvana na koi sto im pripaga revolucijata , Pearl Jam koi sto so svojata harmonicnost i melodicnost so nivniot ten napravija bum i albumot e seuste najdobro granz ostvaruvajne nadmiuvajki go nevermind od nirvana koja ja ispecati nezbrizlivata strana na muzikata so nivnata smells like teen spirit kako i so samoubsivoto na kurt kobein koj sto ja zatvori tvoreckata strana na bednot no tapanarot dave grohl ne zastana tuka tuku kako frontmen i gitarist gi oformi few fighters sto nastapija VH1 rock honors vo cest na Queen i napravija bum vo muzickata scena.na we will rock you veruvale ili ne tropaa tri tapanari so skros isti udari.
pa grankata ja nadovrzuvaat soundgarden i alice in chains koi se poslednata alka od granzot.koga bidna revolucjata 1989-1990 vo pocetocite prodefiliraa okolu 200 benda no najmnogu se dokazaa gorenavedenite
pa ovaa revolucija zapocna vo Sietl rodnoto mesto na jimi hendrix i urbana sredina na kompjuteskata tehnologija
pa kakvo mislenje imate za nivnite sledbenici i spored vas koi se tie?
pa grankata ja nadovrzuvaat soundgarden i alice in chains koi se poslednata alka od granzot.koga bidna revolucjata 1989-1990 vo pocetocite prodefiliraa okolu 200 benda no najmnogu se dokazaa gorenavedenite
pa ovaa revolucija zapocna vo Sietl rodnoto mesto na jimi hendrix i urbana sredina na kompjuteskata tehnologija
pa kakvo mislenje imate za nivnite sledbenici i spored vas koi se tie?