- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 0
Очигледно се уште има и ненормални ! :nesum:За југословенството ќе те информирам дека кај сите нормални Македонци такво нешто НЕ ПОСТОИ! Тоа е мртва работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно се уште има и ненормални ! :nesum:За југословенството ќе те информирам дека кај сите нормални Македонци такво нешто НЕ ПОСТОИ! Тоа е мртва работа.
А кој к** фактор си ти бе бачко да ми водиш евиденција у сопствената куќа??? Абе бугари оти бе ние не се занимаваме со вас толку ??? не ни е потребно си имаме нешто НАШЕ, нешто ВРЕДНО вие за тоа мојте само да сонувате... вредноста си ја искажувате преку геј паради и извоз на проституки низ европа... дај бе глејте си ваша работа.. еф ти одговорот НЕСАКАМЕ НАТО И ЕУ со скршена кичма... сеа појасно ти е? и заеби тоа југоносталгичарство никој тука не тагува по југославија... таа вештача творевина шо беше еден од 3те окупароти и узорпатори на Македонија и Македонецот...Go povtaram svoeto prashanje ! Vo drjavnite dela nema i ne mora da ima emocii - ima racionalna misla i trezva visia za idninata !
Gledam na forumov nekoi kritichari na Grujo se svartea i mnogo go aresvat ova pismo ... Ochigledno e deka vlezot vo NATO i EU ne e prioritet za niv, toku post-jugoslovenstvoto ....
Vakvi pisma definitivno ke provocirat negativna reakcia od Grcite, a samiot Baroso e sadolgen da gi brani interesite na stranite-chlenki na EU - toi verovatno ke napravi tochno tova ....![]()
Ете нешто по темата и од мене:
Super e so strujata ! Se ushte koristime naj evtinata struja vo Evropa i na Balkanot ! Pa i na vas prodavame po malce ! :wink:Инаку бугари, се усреќивте вие со влезот а? како ви е струјата во главниот град?
Реален, реално да збориме, уште кога ќе видат на почеток кој го пишал текстот нема ни да почнат да го читаат, како на пример мене, икао не сум политички необоен и не сум подржувача на некоја партија.
Ихи-хи-хи
....Да не кажам „мудра политика“ што до сега ја тераа Киро и Бранко