Грозоморно убиство во кочанско: Го исекла синот на парчиња и го запалила

Ненормална работа. Јас на мое дете така да му направам, самата би си пресудила смртна казна.

ova e bolno, pa malo dete nisto loso ne napravilo i ne moze da napravi.edno od satanistickite pravila e NE ZLOSTAVUVAJTE MALI DECA ILI DECA VOOPSTO.

Смртна казна, доколку го убила.
Доживотен затвор, доколку не.

Тоа јас би пресудил.

Оф леле... Што ни се случува со државава.. Или пак се што е болно во последниве две години излезе нљ виделина...

ova so se slucilo denes e stvarno strasno.Taa majka e psihopat i go napravila najgadnoto nesto.Ova ne e normalno !!!!!!!:nesvest::nesvest::nesvest:

оффтопик

Значи во послдно време се случуват работи што се случуваат не е битно, нешто што денес посебно ме изреволтира е следно, оваа вест мислам дека беше топ вест на сите вести тоа што многи ме накурчи е дека вакви вести даваат по 100 пати во време кога и многу мали деца си играат во девна и ги слушаат.
Сепак овие и многу други, силувања, педофилија, и уште милион други мислам дека колку и да се онака "топ" вести треба да се даваат во последните вести од денот ( милам после 22/23.00 ).
Незнам колку тоа вас ви смета ама денес многу ме накурчи кога на сред пладне на сите телевизии по 10 пати ја пофторуваат веста па уште и детали како било како се десило и тн.
Мислам дека тоаа многу негативно влииае на нив како деца.

Незнам кој е одговорен за тоа но треба да се воведе некој ред како кога и на кој начин се пласираат ваести од ваков карактер.

:uvo:

Балканкан не за џабе е снимен...

Moze pa stvarno se obesil... kaj ripate odma ke ja palite ne e vesterka ... moze se poremetila zenata :tv:

Ako go ubila jebiga zatvor , ako ne go ubila samo go pecela psihijatrisko lekuvanje ...kuj znae zasto go pecela ... cudno :toe:

Moze pa stvarno se obesil... kaj ripate odma ke ja palite ne e vesterka ... moze se poremetila zenata :tv:

Ako go ubila jebiga zatvor , ako ne go ubila samo go pecela psihijatrisko lekuvanje ...kuj znae zasto go pecela ... cudno :toe:

Не сега и ова не е чудно :uvo:, понекоја година нема да биде чудно и навистина некој некого убие исче и го јаде и го дели со комсиите и што уште нема да му текне на болен ум, границите се прошируваат...:tapp:

Не верувам дека синот се обесил. Сметам дека конечно дошло до израз психичкото пореметување на жената, кое веројатно тоа го прикривала. Во сообраќајката, таа го загубила мажот, и се здобила со инвалидитет на ногата. Сега, веројатно пресметала дека треба да го казни сина си. Ништо чудно и жената да боледува од шизофренија, па кога отпатувала во некој свој свет, и се присторило исправно да го убие својот син. Или, можеби била разочарана од тоа што тој бил неженет, а веќе имал 32 години (мислам дека бил неженет?). А можеби е и така како што таа кажува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom