Grey's Anatomy

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Pred nekoe vreme ja gledav pocesto a sega otkako ja izmesaa Nova so seriive ne ja gledam tolku cesto. Ama epten mi se sviga, mnogu e interesna!

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Прво, БРЕЈКИНГ ЊУЗ: Вовед во анатомија / Grey's anatomy од 25.09.2007 (Вторник) на А1 тв во 20.00 часот.
Значи за секој кој ја нема гледано оваа серија еве одлична можност.
Второ: Серијата ја имам гледано уште ко ја даваа на Нова и тоа уште од првата епизода, немам пропуштено нити една, бај д веј ги имам и на ДВД, рипови од сите епизоди од првата сезона. Дефинитивно, најдобра серија досега за мене, многу јаки случаеви,заплети во врските меѓу докторите, навистина одлична серија.
Не ја пропуштајте македонската премиера на А1. ;)

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Јеее,на нова и онака не ја фатив од почеток...таман од прва епизода:vozbud:
Закон серија!

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Ќефој сум!!

Ко ја видов рекламата прв пат си реков на Нова гледам,па таму од почеток пак ќе ја даваат и се зачудив. :pos:
Многу си сум среќна шо ќе можам од почеток да ја гледам, пошто имав пропуштено неколку епизоди од првата сезона,а од втората и третата на Нова шо ги гледавме,па и да не збораме. Ради тоа што приемот на Нова често го немаше, многу битни епизоди пропуштивме,како крајната на пример. :nerv:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.678
Поени од реакции
48.824
Добро е добро е ке се фура сега оваа серија натенане полека и што е најбитно звукот нема да биде 10 мин пред сликата како на Новаsd

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Дали некој има информации за 4-та сезона,јас ја изгледав 3-та уште пред летото и чекам и чекам и нема ништо.Сега ги гледам по втор пат:pipi:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ммм супер серија, ја симнав оваа сезонава на Нова што ја даваат, али се премислив и ја избришав, пошема ми е да си глеам секој понедељак! Една од ретките серии што ги гледам, забавна, без лигавења многу... Ај лајк ит!

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Дали некој има информации за 4-та сезона,јас ја изгледав 3-та уште пред летото и чекам и чекам и нема ништо.Сега ги гледам по втор пат:pipi:
Вечер испаѓа 8ма епизода од 4та сезона. Ми се допаѓа серијава, многу е оригинална и што е најважно ми одговара на струката. Едноставно ја сакам :smir:

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
серијата рулз! една од моите омилени...
стварно е одлично осмислена, и како трите полиња во животот социјализација, љубов и кариера се вплотени едно со друго е невероватно...
бтв ја следам од почеток на нова...

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Интересна е серијата, арно ама многу ми е досаден ликот на Кристина!

Член од
29 ноември 2007
Мислења
241
Поени од реакции
5
мене ми се интересни само интервенциите што ги работат и начинот на стажирање во странство

Kajgana Shop

На врв Bottom