Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Pred nekoe vreme ja gledav pocesto a sega otkako ja izmesaa Nova so seriive ne ja gledam tolku cesto. Ama epten mi se sviga, mnogu e interesna!

Прво, БРЕЈКИНГ ЊУЗ: Вовед во анатомија / Grey's anatomy од 25.09.2007 (Вторник) на А1 тв во 20.00 часот.
Значи за секој кој ја нема гледано оваа серија еве одлична можност.
Второ: Серијата ја имам гледано уште ко ја даваа на Нова и тоа уште од првата епизода, немам пропуштено нити една, бај д веј ги имам и на ДВД, рипови од сите епизоди од првата сезона. Дефинитивно, најдобра серија досега за мене, многу јаки случаеви,заплети во врските меѓу докторите, навистина одлична серија.
Не ја пропуштајте македонската премиера на А1. ;)

mob34_1177968826.gif

Јеее,на нова и онака не ја фатив од почеток...таман од прва епизода:vozbud:
Закон серија!

Ќефој сум!!

Ко ја видов рекламата прв пат си реков на Нова гледам,па таму од почеток пак ќе ја даваат и се зачудив. :pos:
Многу си сум среќна шо ќе можам од почеток да ја гледам, пошто имав пропуштено неколку епизоди од првата сезона,а од втората и третата на Нова шо ги гледавме,па и да не збораме. Ради тоа што приемот на Нова често го немаше, многу битни епизоди пропуштивме,како крајната на пример. :nerv:

Добро е добро е ке се фура сега оваа серија натенане полека и што е најбитно звукот нема да биде 10 мин пред сликата како на Новаsd

Дали некој има информации за 4-та сезона,јас ја изгледав 3-та уште пред летото и чекам и чекам и нема ништо.Сега ги гледам по втор пат:pipi:

Ммм супер серија, ја симнав оваа сезонава на Нова што ја даваат, али се премислив и ја избришав, пошема ми е да си глеам секој понедељак! Една од ретките серии што ги гледам, забавна, без лигавења многу... Ај лајк ит!

Дали некој има информации за 4-та сезона,јас ја изгледав 3-та уште пред летото и чекам и чекам и нема ништо.Сега ги гледам по втор пат:pipi:

Вечер испаѓа 8ма епизода од 4та сезона. Ми се допаѓа серијава, многу е оригинална и што е најважно ми одговара на струката. Едноставно ја сакам :smir:

серијата рулз! една од моите омилени...
стварно е одлично осмислена, и како трите полиња во животот социјализација, љубов и кариера се вплотени едно со друго е невероватно...
бтв ја следам од почеток на нова...

Интересна е серијата, арно ама многу ми е досаден ликот на Кристина!

мене ми се интересни само интервенциите што ги работат и начинот на стажирање во странство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom