Greenout

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
RNS прв пат го слушнав како рецитира на оваа песна.

Го најдов текстот некаде на блогерај и побарав да ми ја пратат како mp3. Потоа се заинтересирав зашто некако карактеристичен глас ми имаше и најдов многу песни од него и Green Out.
Пистолеро го почитувам поради фристајлот, а за Брус не знам нешто многу. Сепак ми се допаѓаат сите нивни песни што ги имам слушнато, некако се надополнуваат еден со друг и финалниот резултат е феноменален.
Ако не се лажам најновата песна на RNS (Tonyo San) е „Гласот на смртта“. Албумот „Некои скопски бандити“ го имам цел и го преслушав не знам колку пати, добри лирики имаат.
Исто така целокупно ги слушам Легијата што вадат неверојатно добри траки.

Јас па се мислев најнова песна негова му е Neva say Neva, ама сум грешел.

Најнова песна, која што искочена од грин ... е може да се каже... Еден преку другар и Твојот Глас ..кои беа на последниот компилационен албум на легијата кој искочи од страна на Таззак Акабатов.
А лично од Рнс најново нешто како што знам сеуште е... Здраво Девојки:helou:

абе ѕверови се....најдобри во МК :)

Ja знам само Фреквенции напамет, ги слушнав и другиве сега, не се лоши.
Да прашам само дан знајт некој шо значит модус операнди?

Ja знам само Фреквенции напамет, ги слушнав и другиве сега, не се лоши.
Да прашам само дан знајт некој шо значит модус операнди?

На латински другари мислам така нешто беше поврзано со другари.

Најнова песна, која што искочена од грин ... е може да се каже... Еден преку другар и Твојот Глас ..кои беа на последниот компилационен албум на легијата кој искочи од страна на Таззак Акабатов.
А лично од Рнс најново нешто како што знам сеуште е... Здраво Девојки:helou:

Мислам се вика Не се менувам а не Здраво Девојки.. барем јас такам ислам :))))

Не слушам рап еднаш им ја имам слушнато таа песната Басот или како и да се вика и ми се допадна онака дека е брза.киЗуВка:back:

освен фрекфенции ниту една друга песна немам слушнато и топ песна е фрекфенции

me razocara albumot,trebase da bide izdaden 2006 site traki im bea veke rasireni i nemase nisto novo...

Ова беше ептен добро... на Хип хоп Теза... на А1 телевизија :)

е за овие што да кажам....
ова е веќе нешто поразлично.на овие слаткар и компанија можат вода да им носат,стварно се добри дечките.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom