Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Иако многу ги сакам дечкиве ..
ама ..во скоро нивни текст се рецитира тоа дека се HC ..
ама ..во скоро нивни текст се рецитира тоа дека се HC ..
Фала ти и тебе и на GjorceBoy... A кеј е тој?Vlagam na majkot prv vo dusa pa slusaj frka tenzija na grgac paranoja srkam prkam vo trka na brzozborka brkam mislat denes mrdnat a crni zrna vrnat vo borba krv na Zivotni koj smrdat kako mrtva srna smrtta bara `rtva bara krv pak sega ni trnat srca koga sekoj pat e prv pat vo krugov nema sre}a vlagam vo depresija po ne znam koj pat mi se desija srawata katagnesija.
Gledam nova nevoqa na pragot svesno sepak sum ko levo desno deluvam besno ranuvam stanuva{ studen stanuva{ podava{ udel dodava{ buren `ivot furen prodava{ srawe {to true oddavam po~it da cues da mozes da cue{ me|u ~etiri zida ti dobro skrij se ke si li{en ako pak te vidam pak te kinam kako lesi protiv pit na bis be kik adrenalinot pukam film ko dinamit i site ste kvit.
Pak RNS veren na terenot visoko isto ko Mont Everest veter od severot ~isto ko list ko blisku interesot na ple}i te`i beterot me dupna ko{marot a Fredi Kruger e pod krevetot imam problem koi mi pravat nemir golemi ko svemir vie premali ste nemi ne ste vredni da ste kletvi ne ste spremni ste ko `eni boqe smeni kreni se~i veni ne ste predizvik a majkot gori sto stepeni.
Probaj donesi denovi polesni so sebe ponesi progresi od krugot pobegni po drugo posegni qubov odnesi oseti ve}e sme skosteni mo`ebi da ste istro{eni ve}e site izvozeni mo`ebi, so Toni treba da pukame kur{umi ~ekate nemili nastani debili zastani debeli ginete premali pobrzo treba li ritamot bega li lanecot sega li pederi ligavi skilot ve pregazi ebeno prgavi ova e trka nie sme prvaci yooo…
Ref: Istiot `ivot pak i nikoj pat vo mrakot pakos star ko fakt i sami pak so rani pak dinamika nikad po kratok pat ti brani karti stani pak po navika dva bandita vo srawa gard ti gradam pak sum lo{ so vas...
еве ..ако не те мрзи ..среди си го таму ..
пошто мене ме мрзи ..
на кирилица беше ..
текстов ми го прати GjorceBoy
изјави желба да ти помогни ..
Тебе постов ти нема смисла, едно е ако не сакаш да го резбереш текстов, друго е ако не ти се свиѓа, а трето е ак не го сваќаш!E AKO OVA E TEXT SO SMISOL I IDEA TOGAS JAS SUM KONSTANTINOV DZINOT ZA CELA RAP ESTRADA VO MK !!!!!!
*spremete se za stip .... godina dve ... najkasno, do perfekcija.
И ти не се буни многу и не глумете раперлаана. Човекот има 22 години, кај постар па и попаметен е. Послушај го Он ако нема да сфати.. ти па ич.Фала ти и тебе и на GjorceBoy... A кеј е тој?
Тебе постов ти нема смисла, едно е ако не сакаш да го резбереш текстов, друго е ако не ти се свиѓа, а трето е ак не го сваќаш!
Прати го делот на Кемп па кажи дали нема смисла...
Види сеа, одма се фаќате за годините.. Може е тој поголем и позрел од мене ама за некои работи воопшто не се битни годините. Ако него песната не му се свиѓа и му нема смисол тој не може да ме убеди мене дека таа песна нема смисол и не 22, 122 години нека има.И ти не се буни многу и не глумете раперлаана. Човекот има 22 години, кај постар па и попаметен е. Послушај го Он ако нема да сфати.. ти па ич.
едит: ја исрекно го чекам тој момент кога Штип вистински ке го достигне својот врв, само Миста гледај да не не разочарате Поздрав.
Грин Аут имаат 1 албум - Некои Скопски Бандити, РНС има 2 албума - Цветот на Светот и Друштвото на мртвите поети, Легијата има 1 албум - Лош ден за империјата и СТР2 1 албум - Не заборавај.Ке може некој во темава да ги напише сите албуми од:
-GreenOut
-RNS
-LD Pistolero
-Legijata
-STR2
Напишете ми ги имињата на албумите од овие артисти и колку албуми имаат ке си ги најдам ја сам за download.
го забораи - Прирачник за модерен рап - ЛЕГИЈАТАГрин Аут имаат 1 албум - Некои Скопски Бандити, РНС има 2 албума - Цветот на Светот и Друштвото на мртвите поети, Легијата има 1 албум - Лош ден за империјата и СТР2 1 албум - Не заборавај.
Ке може некој да ми даде линкови за download на албумиве, ако не е дозволено тука нека ми ги пушти по ПП.Грин Аут имаат 1 албум - Некои Скопски Бандити, РНС има 2 албума - Цветот на Светот и Друштвото на мртвите поети, Легијата има 1 албум - Лош ден за империјата и СТР2 1 албум - Не заборавај.