Vlagam na majkot prv vo dusa pa slusaj frka tenzija na grgac paranoja srkam prkam vo trka na brzozborka brkam mislat denes mrdnat a crni zrna vrnat vo borba krv na Zivotni koj smrdat kako mrtva srna smrtta bara `rtva bara krv pak sega ni trnat srca koga sekoj pat e prv pat vo krugov nema sre}a vlagam vo depresija po ne znam koj pat mi se desija srawata katagnesija.
Gledam nova nevoqa na pragot svesno sepak sum ko levo desno deluvam besno ranuvam stanuva{ studen stanuva{ podava{ udel dodava{ buren `ivot furen prodava{ srawe {to true oddavam po~it da cues da mozes da cue{ me|u ~etiri zida ti dobro skrij se ke si li{en ako pak te vidam pak te kinam kako lesi protiv pit na bis be kik adrenalinot pukam film ko dinamit i site ste kvit.
Pak RNS veren na terenot visoko isto ko Mont Everest veter od severot ~isto ko list ko blisku interesot na ple}i te`i beterot me dupna ko{marot a Fredi Kruger e pod krevetot imam problem koi mi pravat nemir golemi ko svemir vie premali ste nemi ne ste vredni da ste kletvi ne ste spremni ste ko `eni boqe smeni kreni se~i veni ne ste predizvik a majkot gori sto stepeni.
Probaj donesi denovi polesni so sebe ponesi progresi od krugot pobegni po drugo posegni qubov odnesi oseti ve}e sme skosteni mo`ebi da ste istro{eni ve}e site izvozeni mo`ebi, so Toni treba da pukame kur{umi ~ekate nemili nastani debili zastani debeli ginete premali pobrzo treba li ritamot bega li lanecot sega li pederi ligavi skilot ve pregazi ebeno prgavi ova e trka nie sme prvaci yooo…
Ref: Istiot `ivot pak i nikoj pat vo mrakot pakos star ko fakt i sami pak so rani pak dinamika nikad po kratok pat ti brani karti stani pak po navika dva bandita vo srawa gard ti gradam pak sum lo{ so vas...
еве ..ако не те мрзи ..среди си го таму ..
пошто мене ме мрзи ..
на кирилица беше ..
текстов ми го прати GjorceBoy
изјави желба да ти помогни ..