И да, ај ако више си бил на цел, ај сети се дека скоро 1 саат се пуштаа РАНДОМ транс траки, ако не се лажам марга сол беше, не сум сигурен, у сличен стил ко Deep Fear - Sidekick.
Sea go vidov ja ova be!!!! Ajjjjjj, i ti si od onoj tip na lugje izgleda sto sve sto prai tup-tup, vikaat deka e trans

Momce, eve ti link: http://techno.org/electronic-music-guide/
Educiraj se malce sto e sto, barem nema da treskas vakvi zeleni deka Marga Sol pustala trans, ti se smeat lugjevo za ova.
--- надополнето: Oct 11, 2011 2:35 PM ---
A sto, cela vecer sakas Prodigy da ti gi pustaat? Pa idi na koncert na Prodigy, cela nokj samo toa ke ti sviri....
Ако 1-2 песни од Продиџи се доволни, а гледаш дека се пуштаат некои си миксови што н
Okolu trakite za koi TI mislis deka ne bile hit....toa samo moze da go prepisam na tvoite 20+ godini, bidejki ogromen broj od tie traki sto za tebe se ravenka so 5 nepoznati, bile hitovi pred 10-15 godini. Taka da ne me cudi taa tvoja izjava.
p.s. so tvoite 20+ godini, nemoj da mislis deka i TI ne si dete sprema nekoj, taka da taa tvoja izjava "mnogu deca imase" ja kazuva i nekoj drug sto misli na tebe i tvoi vrsnici....
A ako tolku ne ti bilo ubavo, zosto si ostanal do kraj a?
Nagradno prasanje: Stom Prodigy tolku vo glava ti ostanaa, koj drug osven Satellite pusti traka od niv, i koja traka?