marjov
Про
- Член од
- 27 јуни 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 79
Да те поправам дечко, јас бев со Riste16 и бевме ЕДИНСТВЕНИТЕ што седеа од 9 па се до крајот на Greatest hits. Незнам колку си прочитал нагоре.. Само што, да ти набројам колку Dubstep и Drum & Bass хитови има, ќе се зачудиш, а многу малку се пушта тука тоа. Rock да се исфрли? Па чекај бе, од рокот и хеви металот уствари искочиле НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ У ИСТОРИЈАТА, незнам колку си запознаен со тоа.. Си бил на DJ Slave? Таму се пушта СВЕ, од Кирил Џајковски, до RATM, Prodigy, Soad, A lots of drum and bass, Гоце Арноудов, реге, Архангел, Суперхикс, што све не. Е тоа се GREATEST HITS. Реге нема на овој.. Исто така и за регето, има премногу хитови што НИКОГАШ не биле пуштани на Greatest hits. И да, точно дека Продиџи пуштаат секоја година (ај да не се пуштаат тие ЛЕГЕНДИ), минатот ОМЕН, сега ете вуду пипл и ноу гуд ги пуштија, само што премногу се изнерирав што легендарната оригинална верзија на ноу гуд не ја пуштија, него некоја си транс верзија... иако бев задоволен и со тоа „You're no good for me, I don't need nobody, Don't need no one, that's no good for me." И да, за GREATEST HITS, 5 жанрови се „САМО" .....кај се: rock? punk? reggae? metal? dubstep? drum and bass? drumstep? breakbeat? jungle? rock'n'roll? retro? нешто македонско поише да имаше? рок/метал како архангел/суперхикс? КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ maybe? Премногу сте ограничени кон Хаусот и Хип-хопот па затоа мислите дека тоа се СИТЕ жанрови на музика... сеуште мислиш дека 5 жанрови се доволни за Greatest?Go gledam ova i se smeam......znaci procitajte ubavo momci.....na grejtest hits se pusta SAMO (dve tocki) : Trans, tehno, hip hop, rap, r&b....itn itn....
Abe momak, ako e SAMO, onda nemoze da nabrojuvas eden kup raboti
Prodigy gi spomna....Pa decko bre, Prodigy se pustaat SEKOJA godina na GH, ama ti izgleda imas do 2 saat izlez pa ne go fakjas toj del.....
Slave pustil zlatno slavejce......Khazar ja pusti pesnata od Meceto Usko
Kako sto ti vikas za Slave "koj bil - znae" taka i jas ke ti kazam na tebe "koj ostanal do kraj - znae".
И да, ај ако више си бил на цел, ај сети се дека скоро 1 саат се пуштаа РАНДОМ транс траки, ако не се лажам марга сол беше, не сум сигурен, у сличен стил ко Deep Fear - Sidekick. Немој да мислиш дека сум хејтер на транс/хаус/хип-хоп, само сум реален! И мене ми беше супер и на тоа, само шо треба да има поразновидност. Незнам колку си по журките, ама ако си бил на минатиот грејтест, а и преминатиот, тогаш со сигурност ќе кажеш дека има разлика од тие, до овој сега. Тогаш се рокаше хаус, па малце транс, па хип хоп, па се избација САФ со раце горе, па пак хаус, па ЛЕГИЈАТА, па слаткар, па пак нешо транс, и тоа беше јако што беше разновидно, сеа некако ми беа мнооогу со РЕД некој точен... Одличен помин имав, ама ако веќе правиме муабет дека има МНОГУ пропуштени жанрови, тогаш ИМАШЕ, имам и горе наведено, па сега ако и на ова се противиш тогаш незнам веќе што да кажам.... а да, и The next episode се повторува секој Greatest hits јас колку што знам, ајде океј УБЕРХИТ е, ама на пример место другите глупи шит-хопчиња, да пуштеа нешто од еминем на пример ќе беше 100% поголем ефектот... толку од мене, поздрав.