Хахах.... вака луѓе, не коментирам више, со вас нема муабет дефинитивно, само нешто... кажете ми дали од наведениве пеачи/бендови/артисти итн дали нема хитови?
Eminem? Metallica? Iron Maiden? Bob Marley? AC DC ? RATM? иначе рече ако сакам днб да си идам у капан ан? Па вака да ти кажам нешто. Во FIFA 2012 ја има Chase & Status - No Problem. Во PES 2012 ја има Sub Focus - Rock it. Тоа покажува дека днбто станува се поактивно и поактивно ! И дека има МНОГУ ПЕСНИ ДНБ ШТО СЕ GREATEST HITS, ИСТО КАКО И ДРУГИТЕ ! Незнам колку си запознаен, слушаноста на Dubstep-oт е се поголема.. Исто така SOAD? NIRVANA? GREEN DAY? NICKELBACK? KINGS OF LEON? Од нив нема хитови а? GUNS & ROSES? DEEP PURPLE? QUEEN? Kravitz? Единстено шо чув беа Aerosmith - Walk this way, DU HAST, фала богу, RHCP со Otherside ако памтам добро, 2 ПАТИ ! ! Исто така и Pon de floor идеше 2 пати.. Не запамтив од Eric Prydz дали се пушташе нешто... За Tiesto, Buuren и PVD да не зборам, се пушташе, фала богу.. 70% беше Colosseum summer club style... Benny Bennasi ? Иначе НЕ, НЕ МИ СЕ ДОВОЛНИ 3 песни мк, кога ќе видиш какви хитови има и тука... НА ЉУТА РАНА кај е? UBER MAKEDONISHE ? Jungle shadow? Primitive science? Песни глупави? Чудесен свет? Високи штикли? Не викам дека треба да се напне со рок или да се пушта во преголеми дози, ама барем 15ина песни да имаше низ цел грејтест, а не 3-4 рок песни (и тоа миксови нивни) и 2-3 днб и ајде си завршил работа... Ако толку нејкеш рок, днб или метал немора да се буниш, кажувам мое мислење ! Има и таму хитови, што СИТЕ СМЕ ГИ СЛУШАЛЕ! Smoke on the water? We will rock you? Master of puppets? Smells like teen spirit? Are you gonna go my way? Killing in the name of? СИТЕ ги знаат овие песни, ете барем по малку да се избацат ќе има голема разлика кај љубителите на рокот или барем на СЕКАКВА МУЗИКА... иначе спомна за Продиџи така? Епа вака се пушти No Good и тоа срање верзија некоја глупа, само тоа ме израдува пеењето, се пушти и Voodoo people исто така шити верзија некоја, ама пак добра беше, пошо ипак ПРОДИЏИ СЕ ПРОДИЏИ ! Единствено на крајот, Pendulum VS Prodigy - Voodoo People беше ОДЛИЧНА, затоа што дури е и попопуларна од оригиналната верзија, дури и полуд микс и повеќе за откачување.. Секој има право на СВОЕ мислење, а моето е дека треба малку повеќе да се пушта од Рок-от и Днб-то затоа што има и таму МНОГУ хитови, меѓутоа тука како никој тоа да не го респектира... И да, не викајте дека Џајковски бил досаден или незнам што, човекот знае како да направи атмосфера, и секогаш кај него било БУМ ! Како што рече и Juanito Maravilla над мене. Толку од мене, не прајте quote пошо неам намера да се расправам, тоа што некој нејке РОК/РЕГЕ/ДНБ тоа си е негова определба, ама неможе да рече дека НЕМА ХИТОВИ ! ајт