Greatest Hits 4 @ Metropolis Arena - 03.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
ТОООООООООООООООООООО ! :) Само има време до 4ти октомври :)

Тууу ептен фреш информација, тамански да почнам да се стремам..

Ако биде како првиот пат тогаш ке биде закон!!! Следните 2 и 3 ми беа тапа.

Барем да биде над 18 години влез,зашто ќе се изнабутаат тинејџери со испиено пола шише пиво и ајде мавај се еден од друг :tapp: со чесни исклучоци ама така е овој настан некако е многу омилен кај помладите :toe: кои гледаат само една начукана вечер :tapp:

Барем да биде над 18 години влез,зашто ќе се изнабутаат тинејџери со испиено пола шише пиво и ајде мавај се еден од друг :tapp: со чесни исклучоци ама така е овој настан некако е многу омилен кај помладите :toe: кои гледаат само една начукана вечер :tapp:
Па кој нормален би отишол на ова :tapp:

Секогаш ми биле врв журкиве на Greatest Hits. :) Ама некако ми опадна интересот за нив :/: Од оваа година тешко да се појавам.

како идат ова Greatest Hits журкиве,се повеќе и повеќе дечиња глеам...незнам дали ќе одам :toe:

Ако расцепи Сетлајт пак со некоја трака од продиџи (посебно овие новиве) идам обавезно. Еее уште го памтам незнам точно кои хитс беа 1 или 2 и Сетлјат ја става смек мај бич ап и тука лудница и он излезе да скока напред :) Само да не биде тапа. Грејтест хитс 1 и 2 беаа најдобри. Друго све сакс

Мене 1цот ми беше најбоље. Тоа е факт. 2ката малце тиња, а на 3ката бев High и заради тоа ми беше интересно :pos2:. Иначе 3ката беше уште по-тиња со музика. Се надевам сеа ќе развалат малце Full On Trance како на журкиве на Стадион на АРМ и конечно да си поминеме најбоље :smir:.

gh4_napred.jpg

gh4_pozadi.jpg

Цапе од сите диџеи овде само ради тебе и Казар ќе одам :smir:. Знам дека Навигатор ќе фура Uplifting Trance, а Бушава Азбука можно е и да не се појави па затоа и не ги ставам во иста комбинација со вас 2ца. Плус тоа, дури и сите 3ца да фурате Full-On знам дека ти ќе имаш најдобар сет. Поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom