Грција: Полицаец ладнокрвно застрелал 15 годишно момче

• Креатор на темата Креатор на темата trendo
  • Време на започнување Време на започнување
15 godinso dete.Zivot e zivot bez razlika od kaj e i koj e osobeno koga se raboti za ubistvo na edno dete od bilo koj a osobeno od cuvarite na redot.Normalnoe da ima protesti revolt.

Уште еден доказ дека ЦИА може да ја дестабилизира и Атина кога сака...:toe:

Ona od telma mislam bese koga im se tepa gandarot so karate :pos2::pos2:
Intel pa daj da go vidime toa clipce od telma daj zakaci go da go vidime da se nasmeeeme malku:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
mislam ako go imas ili prati link:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

секоја чест на Грците, капа им симнувам...поради ваквата бунтовност имаат се што ке посакаат...

а ние...грбот модар од газење...и пак си траеме....

Атињаните имаат критична маса за правење протести...ние овде сме поделени по партиска,верска,комшиска,форумска...линија.

Атињаните имаат критична маса за правење протести...ние овде сме поделени по партиска,верска,комшиска,форумска...линија.

More i nie sme si zemale delot ama pa sea gi nacekavme pa drtkajte na niv kolku mozete neka puknat dusmanite kako sto bi se reklo:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

nema video ....
ne mi se odi bas vo momentot kaj niv...ne se dise ...
sega vo ovoj moment se tepackite da znaes...
a ako sakas da vidis ukluci tv.mislam deka gi ima na sky chanel vo zivo

vcera se uapseni 97 od koi polovinata se ALBANCI
....plackaa niz dukanite....

hahahahahha:pos2::pos2::pos2::pos2:
ke gi potrefi i niv malku toa brakata albanci
heheh

Oo сега Гејрција се појави во вистинското светло. Од убиство на невино дете од полицаец, до пљачкање на продавници и тепачки и горење и се тоа лајна. Но баш ми е мило што се случи ова на овој доле шо ет. Иначе ми наликува на граѓанска војна у Гејрција, зар не? :icon_lol:

@trendo, дај бре закачи некое клипче да го ѕирнеме, да видиме што точно се случува у Гејрција...... Plz?! :)

Ко што гледам и читам овие Грциве имале муда нели? Кај нас како би било вакво нешто да се случи? м?

Oo сега Гејрција се појави во вистинското светло. Од убиство на невино дете од полицаец, до пљачкање на продавници и тепачки и горење и се тоа лајна. Но баш ми е мило што се случи ова на овој доле шо ет. Иначе ми наликува на граѓанска војна у Гејрција, зар не? :icon_lol:

@trendo, дај бре закачи некое клипче да го ѕирнеме, да видиме што точно се случува у Гејрција...... Plz?! :)

Baraj na Youtube

Greece Riot BBC

Ко што гледам и читам овие Грциве имале муда нели? Кај нас како би било вакво нешто да се случи? м?

Не верувам дека кај нас нешто вакво ќе се случи, но ако дојде до тоа, цела Македонија ќе биде во хаос. Може и полошо отколку е у Гејрција моментално.

Не верувам дека кај нас нешто вакво ќе се случи, но ако дојде до тоа, цела Македонија ќе биде во хаос. Може и полошо отколку е у Гејрција моментално.
Kaj нас такво нешто да се случеше овде цел свет ќе дојдеше... по сите телевизии ќе се кажуваше.. ќе имаше невкусни коментари од типот :И после овие сакаат да одат во Европа,овие не се за никаде... бла бла бла
а сега светот е слеп и нем...јбг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom