Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj zakaci nekoe video da ja dolovime atmosferata da vidime kako patat tie glupi grci![]()
Intel pa daj da go vidime toa clipce od telma daj zakaci go da go vidime da se nasmeeeme malku:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ona od telma mislam bese koga im se tepa gandarot so karate :pos2::pos2:
Атињаните имаат критична маса за правење протести...ние овде сме поделени по партиска,верска,комшиска,форумска...линија.
Oo сега Гејрција се појави во вистинското светло. Од убиство на невино дете од полицаец, до пљачкање на продавници и тепачки и горење и се тоа лајна. Но баш ми е мило што се случи ова на овој доле шо ет. Иначе ми наликува на граѓанска војна у Гејрција, зар не?
@trendo, дај бре закачи некое клипче да го ѕирнеме, да видиме што точно се случува у Гејрција...... Plz?!![]()
Ко што гледам и читам овие Грциве имале муда нели? Кај нас како би било вакво нешто да се случи? м?
Kaj нас такво нешто да се случеше овде цел свет ќе дојдеше... по сите телевизии ќе се кажуваше.. ќе имаше невкусни коментари од типот :И после овие сакаат да одат во Европа,овие не се за никаде... бла бла блаНе верувам дека кај нас нешто вакво ќе се случи, но ако дојде до тоа, цела Македонија ќе биде во хаос. Може и полошо отколку е у Гејрција моментално.
Eve kako ja treniraat Grckata Armija :pos2::pos2:Intel pa daj da go vidime toa clipce od telma daj zakaci go da go vidime da se nasmeeeme malku:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
mislam ako go imas ili prati link![]()