Грција: Полицаец ладнокрвно застрелал 15 годишно момче

• Креатор на темата Креатор на темата trendo
  • Време на започнување Време на започнување
VO OVOJ MOMENT VO ATINA PRED SOBRANIETO SE SLUCUVAAT STRASNI TEPACKI..MNOGU ILJADEN NAROD IZLEZE NA ULICITE I DEMONSTRIRAAT...
A SEUSTE E RANO SEGA POCNUVA ...KE BIDE USTE EDEN TEZOK DEN ZA KARAMANLIS...MU SE GLEDA KRAJOT TAKA MI SE CINI..

Иначе,чисто ме интересира која политичка партија би ја презела власта доколку се случи да владата на Караманлис се распушти?

ПАСОК можеби?

Da da i mene me interesira
Trendo kazuvaj aj ti si poupaten malku i prati nekoja slika od mob ne se praj pa ti pa aj za dobri spomeni:vozbud::vozbud::vozbud::tv::tv::tv:

Иначе,чисто ме интересира која политичка партија би ја презела власта доколку се случи да владата на Караманлис се распушти?

ПАСОК можеби?

Коалиција од овие:

ЛоЛ

Da da i mene me interesira
Trendo kazuvaj aj ti si poupaten malku i prati nekoja slika od mob ne se praj pa ti pa aj za dobri spomeni:vozbud::vozbud::vozbud::tv::tv::tv:
nema druga partija vo ovoj moment osven PASOK koja bi mozela da ja zeme vlasta vo svoi race...
a mozna e i koalicija na pasok so siriza na k. alavanos koj za nas dosega cesto pati se iznesuval dosta pozitivno...

Мое предвидување е дека двете најголеми партии ќе се распаднат и ќе се формира нова политичка сцена.Затоа што тие две партии се на две фамилии и изгледа на народот таму им докурчи од нив...Луѓе ја гледаме историјата денес,има проценки дека овие нереди се поголеми од оние во Франција што се одржуваа пред неколку години.

nema druga partija vo ovoj moment osven PASOK koja bi mozela da ja zeme vlasta vo svoi race...
a mozna e i koalicija na pasok so siriza na k. alavanos koj za nas dosega cesto pati se iznesuval dosta pozitivno...

pa sto ne se kanditiraat "vinozito"
hahahaha
:pos2::pos2::pos2:

mozebi ke im pomognat lugeto nie makedoncite imame dobri dusi
:pos2::pos2::pos2:

Не зезај :)

Па зарем грчиштата не разбират дека во светот владее економска криза.
Ете нам премиерот ни рече дека во Канада имало отпуштено толку и толку илјади работници...па во Франција, Италија, Норвешка.....и никој тука не смее ни да штрајкува, ниту пак да дигне глас.
Разбран народ сме ние :)
Ебате тоа невоспитаните комшии.
Ќе штрајкувале во време на глобална финансиска криза :uvo:

Последната шанса за Караманлис да остане на власт, е да си го земе Никола за советник.
Он најдобро знае како да се справува со штрајкови и со неблагодарни копилиња.

Можеби Гвујо ќе му потшепне на изродот Черноманов како на свој несуден соседноселанец дека во своите говори би требало да ги спомне и гладните во Африка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom