Грција ја одби македонската помош

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Канадери имаше од Хрватска и некоја од скандинавските земји, Шведска мислам ама не ме држите за збор. Грците не пратија помош, 90% сум сигурен.

Противпожарни возила,канадерите им требаа и ним затоа што и таму гореше истовремено.

`Najgolemite hristijani i vernici` na balkanov....
(koi sto sekogas begale od mene ko slep od stap dur jas so merak i ko djomba so majca Makedonija e vecna znaev i ke znam da im sednam u najgrckiot kafic u Bugarija...tamu kaj sto se sobiraat i da ostavam ceh kolku za tri nivni masi,smeejki im se i gledajki gi oci dur oni si mumlaat nesto izmegju niv i krijat pogled.:( )
trebale po hristijanski da ja primat iskrenata i ne politicki motivirana pomos od nas,pogotovo zosto znaat deka so isto deredje se raspravavme i nie do pred nekoj mesec.
Nejkat?
Nivni problem.Znaci mozat sami i ne im treba nikakva pomosh u beda!
Pamet za drugpat...cim ne treba...spolajti i nema...
9 po Rihter da gi razdrma...ima da si terame keif ko nisto da ne bilo...nejku ni da cujam ni da razberam deka nekoj tamu `grk` stradal...
Koj mu...!Oni mozat sami.

Па ред би било да не се "ситиме" на ваква непогода и убаво ќе биде да ја актуелизираме понудата за помош преку меѓународната јавност,носи поени доколку мислат да продолжат властиве во преговори за името.

Нека нека.... мамето циганско педерско ....

...убаво ќе биде да ја актуелизираме понудата за помош преку меѓународната јавност, носи поени доколку мислат да продолжат властиве во преговори за името.

Apsolutno se slozhuvam, ama isto kako ON vo Afrika, ili EU na Balkanot.

Faktot shto ne vratile od granica t.e. shto atinjanive se glupi i rasipani istovremeno duri mozhe i da e dobro za nas. Kolku i da sme Hristijanski nastoreni (veruvajte, tie ne se!), ne zaboravajte deka sme vo vojna i tie se so niet da ne zbrishat.

Mu prativ poraka na Pande dodatno da im pratat kjebinja na ciganite. Mozhe i konzervi... :wink:

Горете мамицата ваша! Горете!

Кога не сакаат помош, нека изгорат сите таму, еј ама ги мразам!!!

Денешен специјалитет:
Грци на скара:pos2:

ne mi se veruva deka politikava e povazna od covecki zivoti, ne znam koj im e problemot, ali mora cela svetska javnost da doznae kakvi glupaci se ovie grcista, odbivaat pomos od prviot sosed koga pola teritorija im gori
e stvarno ne mi se veruva

Пред некое време кога гореше околу Битола помош испратија Македонците од Лерин,а не грчката влада.

Не ми е јасно како може да нудиме помош на Грција.Многу глуп потег.Они бараа помош од цела Европа само нас не одбија што е нормално според мене.А како капак на се Груевски и Црвенковски испракаат писма со сочуство.Они ни помогнаа кога гореше Македонија или ни се смееа?Епа сеа изгорете живи грци глупи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom