Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море, никад да не не дочекаме левел 4?Нашава борба за името може да се сублимира во една реченица на Ганди...
"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." -- Mahatma Gandhi
...сега сме на level 3.
Море, никад да не не дочекаме левел 4?![]()
Им избега преку граница батка.Ситуацијава во Грција ми наликува на онаа во Германија во 20тите години од минатиот век. Безредие, анархија, национализам и романтизам, демагогија и популизам.
Каде ли е фирерот? :pos2:
Не успеа,Абе вие сигурни ли сте дека Илинденското востание успеа ?
Абе вие сигурни ли сте дека Илинденското востание успеа ?
Јас како ретко кој друг со жителство од Македонија имам добиено турско знаме на поклон!За бргу време ќе добиваат честитки од турски воени авиони..:tv:
Нашава борба за името може да се сублимира во една реченица на Ганди...
"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." -- Mahatma Gandhi
...сега сме на level 3.
Зевсусе, забегуваш...Јас како ретко кој друг со жителство од Македонија имам добиено турско знаме на поклон!
Па сепак,
најодговорно тврдам:
-Таквата разврска не е во интерес на Македонија.
Од интерес на Македонија е ден поскоро да ги закопа непријателските секири со Грција...
и да се врати на оската Север- Југ,
на која што природно припаѓа!
Јас како ретко кој друг со жителство од Македонија имам добиено турско знаме на поклон!
Па сепак,
најодговорно тврдам:
-Таквата разврска не е во интерес на Македонија.
Од интерес на Македонија е ден поскоро да ги закопа непријателските секири со Грција...
и да се врати на оската Север- Југ,
на која што природно припаѓа!
Не успеа,
нажалост.
Заради директна вина на врховистичките бугарски кругови и нивните директни послушници во ВеМереО-то кои што намерно го дигнаа предвремено со цел да не успее.
Им беше страв од тоа што ќе биде ако успее...
Имах предвид, дали не сте се уште под турско, зашто гледам дека некои од вас очекуват дека Турциjа ке ви брани, се едно Македониjа е се уште дел од османската империjа.
Меѓудругото да.Попрво би рекол дека е тоа најмногу од интерес на Грција, ама не разбираат, што да им правиме толку имаат во тиквата.![]()
Не бе батка...Зевсусе, забегуваш...